Hayırlı olsun hocam.Satın aldım arkadaşlar çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.
Hayırlı olsun hocam.
Technopat'in bu tarz bilgilendirici videoları var, yardımcı olur.Gerçekten yıllardır böyle sistem toplamak hayalimdi şükürler olsun topladım son parçası PSU eksikti sayenizde onu da tamamladim.
Peki hocam son bır sorum olacak ben bu PSU'yu kasaya nasıl monte edeceğim anakart işlemci falan montaj videosu var mı acaba?
Technopat'in bu tarz bilgilendirici videoları var, yardımcı olur.
Bu forum bunun için varÇok teşekkür ederim hocam şu an deprem bölgesindeyiz eğer montajı yapamasam tekrar yazarsam parçalar gelince yardımcı olabilir misiniz?
Güç kaynağının yetersiz gelmesi imkansız. Konu aç derim.@Berkay Krz hocam bu önermiş olduğunuz güç kaynağı fln hepsi geldi sistem ilk açılmadı bios update gerekiyormuş ekran kartı ve işlemci 5000 serisi olduğu için yaptık açıldı sonra ekran kartı driver yükleyelim dedik ekran kartı olacak görüntü gidiyor güç kaynağı yetersiz geliyor
Diye düşünüyorum.
driver yükleyelim dedik ekran kartı olacak görüntü gidiyor güç kaynağı yetersiz geliyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.