Çözüldü R5 5600 - RX 6600 sistemde anlık FPS düşmeleri oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Berkaygks35

Femtopat
Daha fazla  
RAM
32GB 3000MHZ
SSD veya HDD modeli
KİOXİE 500GB
Ekran kartı
RX6600
Anakart
B450M A II
İşlemci
R5 5600
Arkadaşlar iyi günler. Eski işlemcim 5500'ü bugün yeni aldığım 5600 ile değiştirdim fakat oyunlara girdiğimde GPU kullanımının anlık %10 altına düşüp droplar girmesini fark ettim. 5500 de bile bu olmuyordu bilginiz var mı bu konu hakkında? İşlemciyi taktıktan sonra ilk defa farklı bir ekran gördüm boot yazıyordu ve press y diyordu.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    133,1 KB · Görüntüleme: 33
Çözüm
Arkadaşlar iyi günler. Eski işlemcim 5500'ü bugün yeni aldığım 5600 ile değiştirdim fakat oyunlara girdiğimde GPU kullanımının anlık %10 altına düşüp droplar girmesini fark ettim. 5500 de bile bu olmuyordu bilginiz var mı bu konu hakkında? İşlemciyi taktıktan sonra ilk defa farklı bir ekran gördüm boot yazıyordu ve press y diyordu.

İşlemci değiştirdikten sonra genellikle format atmak sorunları çözüyor. Format atmak istemiyorsanız chipset driveri silip tekrar yükleyebilirsiniz çözüm olabilir.

İşlemci değiştirdikten sonra genellikle format atmak sorunları çözüyor. Format atmak istemiyorsanız chipset driveri silip tekrar yükleyebilirsiniz çözüm olabilir.

Çözüm
Ben de hafta içinde 5600 almayı düşünüyordum. Şimdi böyle bir konu görmek...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı