QTV Kilopat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 5.374 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #11 Bedirhan21314 dedi: i7 12700K kullansaydım inanıyorum ki kesinlikle 150 FPS civarı alırdım. Galiba Ryzen 3 3100 almalıyım değil mi? Çünkü AMD yani? Genişletmek için tıkla... Dostum siz buraya belli ki fan boy´luk yapmaya gelmişsiniz, lütfen konu hakkında yanlış yorumlar yapıp konu sahibinin kafasını karıştırmayın.
Bedirhan21314 dedi: i7 12700K kullansaydım inanıyorum ki kesinlikle 150 FPS civarı alırdım. Galiba Ryzen 3 3100 almalıyım değil mi? Çünkü AMD yani? Genişletmek için tıkla... Dostum siz buraya belli ki fan boy´luk yapmaya gelmişsiniz, lütfen konu hakkında yanlış yorumlar yapıp konu sahibinin kafasını karıştırmayın.
balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.315 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #12 QTV dedi: Sanırım anlayamadınız. AMD R5 5600 işlemcide L3 önbellek 32MB´dır. Intel i5 12400F´de ise 18MB´dır. Yani neredeyse yarı yarıya bir FPS farkı bile olabilir. Rekabetçi oyunlarda L3 önbellek çok önemlidir. Genişletmek için tıkla... Yarı yarıya fps farkı mi? Bana 1 tane yari yarıya fps farki olan oyun gosterir misin?
QTV dedi: Sanırım anlayamadınız. AMD R5 5600 işlemcide L3 önbellek 32MB´dır. Intel i5 12400F´de ise 18MB´dır. Yani neredeyse yarı yarıya bir FPS farkı bile olabilir. Rekabetçi oyunlarda L3 önbellek çok önemlidir. Genişletmek için tıkla... Yarı yarıya fps farkı mi? Bana 1 tane yari yarıya fps farki olan oyun gosterir misin?
Bedirhan21314 Centipat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 333 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #13 QTV dedi: Dostum siz buraya belli ki fan boy´luk yapmaya gelmişsiniz, lütfen konu hakkında yanlış yorumlar yapıp konu sahibinin kafasını karıştırmayın. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi veren sensin, işlemcinin sırf "AMD" olduğu için iyi olduğunu söylüyorsun.
QTV dedi: Dostum siz buraya belli ki fan boy´luk yapmaya gelmişsiniz, lütfen konu hakkında yanlış yorumlar yapıp konu sahibinin kafasını karıştırmayın. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi veren sensin, işlemcinin sırf "AMD" olduğu için iyi olduğunu söylüyorsun.
QTV Kilopat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 5.374 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #14 balkann dedi: Yarı yarıya FPS farkı mi Bana 1 tane yari yarıya FPS farki olan oyun gosterir misin? Genişletmek için tıkla... Arkadaş Valorant oyunundan bahsetmiş lütfen önce konu sahibinin yazmış olduğu soruyu okuyunuz!
balkann dedi: Yarı yarıya FPS farkı mi Bana 1 tane yari yarıya FPS farki olan oyun gosterir misin? Genişletmek için tıkla... Arkadaş Valorant oyunundan bahsetmiş lütfen önce konu sahibinin yazmış olduğu soruyu okuyunuz!
balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.315 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #15 QTV dedi: Arkadaş Valorant oyunundan bahsetmiş lütfen önce konu sahibinin yazmış olduğu soruyu okuyunuz! Genişletmek için tıkla... Valorant'ta yari yariya FPS farki olan herhangi bir test gosterir misin peki?
QTV dedi: Arkadaş Valorant oyunundan bahsetmiş lütfen önce konu sahibinin yazmış olduğu soruyu okuyunuz! Genişletmek için tıkla... Valorant'ta yari yariya FPS farki olan herhangi bir test gosterir misin peki?
QTV Kilopat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 5.374 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #16 balkann dedi: Valorant'ta yari yariya FPS farki olan herhangi bir test gosterir misin peki? Genişletmek için tıkla... Yarı yarıya fark olur demedim, olabilir dedim lütfen yazmış olduğum cevapları düzgün ve mantıklı şekilde okuyunuz.
balkann dedi: Valorant'ta yari yariya FPS farki olan herhangi bir test gosterir misin peki? Genişletmek için tıkla... Yarı yarıya fark olur demedim, olabilir dedim lütfen yazmış olduğum cevapları düzgün ve mantıklı şekilde okuyunuz.
balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.315 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #17 QTV dedi: Yarı yarıya fark olur demedim, olabilir dedim lütfen yazmış olduğum cevapları düzgün ve mantıklı şekilde okuyunuz. Muhtemelen sarhoş sizsiniz. Genişletmek için tıkla... Yari yariya fark olabilir cumlesini hangi teste, hangi veriye dayanarak soylediniz acaba?
QTV dedi: Yarı yarıya fark olur demedim, olabilir dedim lütfen yazmış olduğum cevapları düzgün ve mantıklı şekilde okuyunuz. Muhtemelen sarhoş sizsiniz. Genişletmek için tıkla... Yari yariya fark olabilir cumlesini hangi teste, hangi veriye dayanarak soylediniz acaba?