R5 5600 RX 6600 Valorant'ta kaç FPS verir?

i7 12700K kullansaydım inanıyorum ki kesinlikle 150 FPS civarı alırdım. Galiba Ryzen 3 3100 almalıyım değil mi? Çünkü AMD yani?

Dostum siz buraya belli ki fan boy´luk yapmaya gelmişsiniz, lütfen konu hakkında yanlış yorumlar yapıp konu sahibinin kafasını karıştırmayın.

Yarı yarıya fps farkı mi? Bana 1 tane yari yarıya fps farki olan oyun gosterir misin?

Dostum siz buraya belli ki fan boy´luk yapmaya gelmişsiniz, lütfen konu hakkında yanlış yorumlar yapıp konu sahibinin kafasını karıştırmayın.

Yanlış bilgi veren sensin, işlemcinin sırf "AMD" olduğu için iyi olduğunu söylüyorsun.

Arkadaş Valorant oyunundan bahsetmiş lütfen önce konu sahibinin yazmış olduğu soruyu okuyunuz!

Valorant'ta yari yariya FPS farki olan herhangi bir test gosterir misin peki?

Yarı yarıya fark olur demedim, olabilir dedim lütfen yazmış olduğum cevapları düzgün ve mantıklı şekilde okuyunuz. Muhtemelen sarhoş sizsiniz.
Yari yariya fark olabilir cumlesini hangi teste, hangi veriye dayanarak soylediniz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…