Daha yeni aldım güncellemeleri yaptım ettim. Valorant'a bir girdim 100 ile 200FPS arası alıyorum. Düşüp çıkıyor sabit değil. Bu iş çok canımı sıktı ama neden kaynaklı olduğunu da çözmüş değilim. Fikri olan var mı?
Büyük ihtimalle işlemci kendine o sınırı koymuş ve ayarların yüzünden de o fps üstüne çıkamıyor diye düşünüyorum. BIOS ayarlarından CPB açman gerek, kapalı büyük ihtimalle. Ayarların ne ayrıca oyundaki? Düşürünce artıyor mu bir bak.
BIOS'a gir, F2 basarak giriliyor. Ardından F7 bas. Advanced kısmına gel ve Core Performance Boost diye bir şey göreceksin onu AUTO yap. Bu o limiti kaldırır böylece de FPS artar. Valorant işlemci odaklı bir oyun çünkü.
BIOS'a gir, F2 basarak giriliyor. Ardından F7 bas. Advanced kısmına gel ve Core Performance Boost diye bir şey göreceksin onu Auto yap. Bu o limiti kaldırır böylece de FPS artar. Valorant işlemci odaklı bir oyun çünkü.
Büyük ihtimalle işlemci kendine o sınırı koymuş ve ayarların yüzünden de o FPS üstüne çıkamıyor diye düşünüyorum. BIOS ayarlarından CPB açman gerek, kapalı büyük ihtimalle. Ayarların ne ayrıca oyundaki? Düşürünce artıyor mu bir bak.
Daha yeni aldım güncellemeleri yaptım ettim. Valorant'a bir girdim 100 ile 200FPS arası alıyorum. Düşüp çıkıyor sabit değil. Bu iş çok canımı sıktı ama neden kaynaklı olduğunu da çözmüş değilim. Fikri olan var mı?