R5 5600 & RX580 sistem nasıldır?

Emfz

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, bugün bir ilan gördüm ve o ilana güveniyorum çünkü önceden de alışverişim olmuştu, her neyse. Bilgisayar alacağım, Bol bol oyun oynayacağım; RDR 2, laft to Fast gibi güçlü hikayeli oyunlar. Ayriyeten de bilgisayarın hızlı olmasını istiyorum, Google açarken vs. hızlı açılsın. Bilgisayarın özellikleri şunlar, sizce bu isteklerimi karşlıyabilecek mi?

Özellikler:

AMD Radeon RX 580.
Ryzen 5 5600.
1 TB SSD.
(Gerisini bilmiyorum, önemli olan ekran kartı ve işlemci.)

Fiyat: 17500

Son düzenleme:
Hocam anakart RAM PSU bunlarda önemli. Ekran kartının temiz olması önemli çünkü çoğu 580 mining çıkması. Ve en önemlisi fiyat ne?

Merhaba, bugün bir ilan gördüm ve o ilana güveniyorum çünkü önceden de alışverişim olmuştu, her neyse. Bilgisayar alacağım, Bol bol oyun oynayacağım; RDR 2, laft to Fast gibi güçlü hikayeli oyunlar. Ayriyeten de bilgisayarın hızlı olmasını istiyorum, Google açarken vs. hızlı açılsın. Bilgisayarın özellikleri şunlar, sizce bu isteklerimi karşlıyabilecek mi?

Özellikler:

AMD Radeon RX 580.
Ryzen 5 5600.
1 TB SSD.

Fiyat: 17500
17500'e asla ve asla değmez.

PC ikinci el ise kartta mining yapılmış olabilir ayrıca RTX 580 2024 çok iyi bir ekran kartı değil ben 570 kullanıyorum istediğim oyunları açıyor ama çok ısınıyor ve VRAM'ı çok az.

Merhaba, bugün bir ilan gördüm ve o ilana güveniyorum çünkü önceden de alışverişim olmuştu, her neyse. Bilgisayar alacağım, bol bol oyun oynayacağım; RDR 2, laft to Fast gibi güçlü hikayeli oyunlar. Ayrıyeten de bilgisayarın hızlı olmasını istiyorum, Google açarken vs. hızlı açılsın. Bilgisayarın özellikleri şunlar, sizce bu isteklerimi karşlıyabilecek mi?

Özellikler:

AMD Radeon RX 580.
Ryzen 5 5600.
1 TB SSD.

Google'a "ryzen 5 5600 rtx 4060" yazıp ilk çıkanlardan birini attım, bu bile bahsettiğin sistemi ezer geçer.
18K'ya da görmüştüm sabah, ayrıca bunlar sıfır sistemler. Muhtemelen mining yapılmış 2. el bir RX 580'e o kadar vermek akıl işi değil.

Hocam en basitinden 4060 hazır sistem yazdım ilk çıkan ürün. Bu da 17.5k senin dediğin sistemde 17.5k. Tercih sana kalmış.
275 TL farkla 13100F yapılsa süper olur sistem aslında.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı