R5 5600 & RX580 sistem nasıldır?

Merhaba, bugün bir ilan gördüm ve o ilana güveniyorum çünkü önceden de alışverişim olmuştu, her neyse. Bilgisayar alacağım, Bol bol oyun oynayacağım; RDR 2, laft to Fast gibi güçlü hikayeli oyunlar. Ayriyeten de bilgisayarın hızlı olmasını istiyorum, Google açarken vs. hızlı açılsın. Bilgisayarın özellikleri şunlar, sizce bu isteklerimi karşlıyabilecek mi?

Özellikler:

AMD Radeon RX 580.
Ryzen 5 5600.
1 TB SSD.
(Gerisini bilmiyorum, önemli olan ekran kartı ve işlemci.)

Fiyat: 17500
Rx 580 2017 çıkışlı 17.500'e asla önermem. Bence almamalısın.

Google'a "Ryzen 5 5600 RTX 4060" yazıp ilk çıkanlardan birini attım, bu bile bahsettiğin sistemi ezer geçer.
18K'ya da görmüştüm sabah, ayrıca bunlar sıfır sistemler. Muhtemelen mining yapılmış 2. el bir RX 580'e o kadar vermek akıl işi değil.

275 TL farkla 13100F yapılsa süper olur sistem aslında.

Olabilir hocam Intel tarafına çok hakim değilim. Ama her halükarda 580'li sistemden çok çok daha iyidir 😄

Merhaba, bugün bir ilan gördüm ve o ilana güveniyorum çünkü önceden de alışverişim olmuştu, her neyse. Bilgisayar alacağım, Bol bol oyun oynayacağım; RDR 2, laft to Fast gibi güçlü hikayeli oyunlar. Ayriyeten de bilgisayarın hızlı olmasını istiyorum, Google açarken vs. hızlı açılsın. Bilgisayarın özellikleri şunlar, sizce bu isteklerimi karşlıyabilecek mi?

Özellikler:

AMD Radeon RX 580.
Ryzen 5 5600.
1 TB SSD.
(Gerisini bilmiyorum, önemli olan ekran kartı ve işlemci.)

Fiyat: 17500
Fiyat şaka olmalı, asla alınmaz.

bilgiseyar toplamayı bilmiyorum

arkadaşlar parası önemli değil alınırmı? yani böyle bir sistem alsam kasarmı istediğim oyunları oynatırmı diye sordum.

bu sistem istediğim oyunları rahatlıkla oynatırmı o önemli

bilgiseyar toplamayı bilmiyorum

arkadaşlar parası önemli değil alınırmı? yani böyle bir sistem alsam kasarmı istediğim oyunları oynatırmı diye sordum.
Parası önemli olmasa bile çok kazık sistem. Neredeyse 8 yıllık ekran kartına 17,5K verilmez. Onun yerine
bu sistemi alın. İşlemciyi 13100F olarak değiştirin özelleştirme kısmından. Bahsettiğiniz sistemi ezer geçer.

Bilgisayar toplamayı bilmiyorum.

Arkadaşlar parası önemli değil alınır mı? Yani böyle bir sistem alsam kasar mı istediğim oyunları oynatır mı diye sordum.

Bu sistem istediğim oyunları rahatlıkla oynatır mı o önemli.

Alınmaz dediğim ben RX 570 kullanıyorum gibi orta ayarlarda ve ayrıca gacha oyunları oynuyorsan onlar gereksiz donanım istiyor oynatmaz.

O sisteme o fiyatı yazanı burayı gönder de RX 580 le bu kadar para isteyeni bir görelim.:D hayır alınmaz. Arkadaşlar zaten güzel linkler atmış. Birini tercih edin bence.:)

RDR 2 last of Fast 2 tarzı oyunları oynatmaz mı?

O ekran kartlı sisteme o para verilmez.

RDR 2 oynatıyor ama hocam daha iyi alternatifler vardır.
Ve kart miningli olabilir
hocam siz istediğiniz tarzda her oyunu rahatlıkla oynıyabiliyormusunuz?

O sisteme o fiyatı yazanı burayı gönder de RX 580 le bu kadar para isteyeni bir görelim.:D hayır alınmaz. Arkadaşlar zaten güzel linkler atmış. Birini tercih edin bence.:)

O ekran kartlı sisteme o para verilmez.
sağolun düşünürüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı