R5 5600 & RX580 sistem nasıldır?

Rx 580 2017 çıkışlı 17.500'e asla önermem. Bence almamalısın.

Olabilir hocam Intel tarafına çok hakim değilim. Ama her halükarda 580'li sistemden çok çok daha iyidir

Fiyat şaka olmalı, asla alınmaz.

bilgiseyar toplamayı bilmiyorum

arkadaşlar parası önemli değil alınırmı? yani böyle bir sistem alsam kasarmı istediğim oyunları oynatırmı diye sordum.

bu sistem istediğim oyunları rahatlıkla oynatırmı o önemli

bilgiseyar toplamayı bilmiyorum

arkadaşlar parası önemli değil alınırmı? yani böyle bir sistem alsam kasarmı istediğim oyunları oynatırmı diye sordum.
Parası önemli olmasa bile çok kazık sistem. Neredeyse 8 yıllık ekran kartına 17,5K verilmez. Onun yerine
bu sistemi alın. İşlemciyi 13100F olarak değiştirin özelleştirme kısmından. Bahsettiğiniz sistemi ezer geçer.

Alınmaz dediğim ben RX 570 kullanıyorum gibi orta ayarlarda ve ayrıca gacha oyunları oynuyorsan onlar gereksiz donanım istiyor oynatmaz.

O sisteme o fiyatı yazanı burayı gönder de RX 580 le bu kadar para isteyeni bir görelim. hayır alınmaz. Arkadaşlar zaten güzel linkler atmış. Birini tercih edin bence.

RDR 2 last of Fast 2 tarzı oyunları oynatmaz mı?

O ekran kartlı sisteme o para verilmez.

RDR 2 oynatıyor ama hocam daha iyi alternatifler vardır.
Ve kart miningli olabilir
hocam siz istediğiniz tarzda her oyunu rahatlıkla oynıyabiliyormusunuz?

O sisteme o fiyatı yazanı burayı gönder de RX 580 le bu kadar para isteyeni bir görelim. hayır alınmaz. Arkadaşlar zaten güzel linkler atmış. Birini tercih edin bence.

O ekran kartlı sisteme o para verilmez.
sağolun düşünürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…