R5 5600 & RX580 sistem nasıldır?

Hocam siz istediğiniz tarzda her oyunu rahatlıkla oynayabiliyor musunuz?

Sağ olun düşünürüm.

Hocam rahatlıkla değil ekran kartı yanıyor (mecazi) ve VRAM'ı çok az yeni oyunlar anca Low settingde 1080P'de oynarsınız.

Masaüstü gayet akıcı fakat sizin anakart'ınızda TPM 2.0 güvenlik çipi yoksa Windows 11 kuramıyosunuz ben bypass ettim ama şu an LoL ve Valorant oynanmıyor.

Eki Görüntüle 2363956

Masaüstü gayet akıcı fakat sizin anakart'ınızda TPM 2.0 güvenlik çipi yoksa Windows 11 kuramıyosunuz ben bypass ettim ama şu an LoL ve Valorant oynanmıyor.
w10 da olur sıkıntı yok yardımın için teşekkürler benim istediğim hiç sistem gereksinime bakmadan her oyuna giremebilmem

Last of Fast, Uncharted gibi oyunları kaldırıyor değil mi?

Hocam muhtemelen medium 1080p ama vallahi kazık yiyosunuz bence gidin başka bir şey alın veya almayacaksanız ise neden söylesinde sizi o kafa yapısından çıkarayım.

last of fast, unchardet gibi oyunları kaldırıyor değilmi?
Üst seviye oyunları soru işareti olmadan oynamak istiyorsanız konu içinde önerilen sistemlerden birini alın. Sizin attığınız sistem eski ve o paraya alınmaz.

hocam burdan almamı düşündüren şey adamla aynı şehirdeyiz elden alışveriş olucak ama diğer türlü kargo vs vs ne bileyim uğraştırıcı. Ama yinede düşüneceğim sizce 4060 lı alsam bi arkadaşın attığı istediğim oyuna hiç bakmadan girebilirmiyim?

Hocam 2.el yüzde yüz mininglidir isterseniz size ulaşabileceğim bir adres verirseniz size bire bir yardım edebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…