R5 5600 & RX6700 XT sistem uyumlu mudur?

Chaos7274

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, ilk defa bir bilgisayar alacağım, içindeki parçaların uyumluluğunu ve oyunlarda( Valorant, Apex Legends gibi FPS oyunlarında) kaç FPS verebileceğini sormak istiyorum.

>AMD Ryzen 5 5600 4.40 Ghz 6 Çekirdek 35MB AM4 7nm İşlemci
>Gigabyte A520M K V2 5100mhz(OC) M.2 AM4 mATX Anakart
>Asrock Radeon RX 6700 XT Challenger D 12GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı
>GeIL 16GB(2x8) Evo Spear 3200mhz CL16 DDR4 Ram
>Addlink 512GB S68 NVMe Okuma 2100MB-Yazma 1700MB M.2 SSD
>DeepCool CG540 650W 80+ Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
>Cooler Master MasterLiquid ML120L V2 RGB 120 mm (1700P) Intel-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
Not: Hazır bilgisayar olarak satın alacağım ve AMD'nin stok soğutucusu yerine sıvı soğutma ile değiştirdim.

PSU'yu eklemeyi unutmuşum, PSU DeepCool 650W 80+.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıvı soğutmayı çıkartın çok gereksiz. Onun dışında zaten 18 bin lira olması lazım fiyatı. Eğer 18 bin ise alabileceğiniz en iyi sistemlerden biri.

İşlemci soğutucusu AMD'nin stok fanlarından AMD Wraith Stealth AMD uyumlu hava soğutucu, bunu araştırdım çok iyi olmadığını söylediler.
O soğutucuya o parayı vereceğinize soğutucusuz kullanın daha iyi. İleride uygun bir soğutma alırsınız.

Sıvı soğutucu ile beraber fiyatı 18-19 bin TL, bence uygun ve bütçemde olduğu için kullanılabilir, ve soğutucu fiyatları fazlasıyla pahalı üstüne 1500 gibi bir bütçe ekleyerek gayet iyi bir soğutucu olabilir.

Bu mu? Bu ise, uyumlu ve iyi.

Evet bu, bir de tahminen kaç FPS verir biliyor musunuz?

Sıvı soğutucu ile beraber fiyatı 18 bin TL, bence uygun ve bütçemde olduğu için kullanılabilir, ve soğutucu fiyatları fazlasıyla pahalı üstüne 1500 gibi bir bütçe ekleyerek gayet iyi bir soğutucu olabilir.

Soğutucu eklemeden alın, sonra bunu takarsınız. 120mm sıvı soğutmalar aşırı gereksiz, kat kat ucuz hava soğutmalar ile aynı işi görüyor.

Oyuna gore degisir. Guncel olarak her oyunu oynatir. YouTube'a RX 6700 XT, Ryzen 5 5600 yazip FPS testlerine bakabilirsiniz, onlara yakin degerler alirsiniz.

yanında Aoc 23,8" 24G2ZU 240 Hz 0,5 ms monitörünü alacağım bu yüzden ortalama fps sini öğrenmek istiyorum

Oyuna gore degisir. Guncel olarak her oyunu oynatir. YouTube'a RX 6700 XT, Ryzen 5 5600 yazip FPS testlerine bakabilirsiniz, onlara yakin degerler alirsiniz.
tamam teşekkürler

Yanında AOC 23, 8" 24G2zu 240 Hz 0,5 ms monitörünü alacağım bu yüzden ortalama FPS'sini öğrenmek istiyorum.

Tamam teşekkürler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı