Çözüldü R5 5600 sistem CS:GO Antient haritasında 100-200 FPS veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

07driftking

Megapat
Makaleler
5
Daha fazla  
Merhaba, CS:GO'da ancient mapinde -sadece ancient mapinde- düşük FPS sorunum var. 100 200 arası FPS alıyorum sistemim ise:
Ekran kartı: RX 6600.
İşlemci: Ryzen 5600.
RAM: 8*2-3000 MHz RAM.
Anakart: Gigabyte B450M S2H.

BIOS ve ekran kartı driverları günceldir.

Çözüm
@mami_cr
Reis sa, ayni problemi ayni isletim sistemi ile bende yasiyorum.
Ancient disinda bütün haritalarda 300+ FPS alirken, ancient haritasinda 100-150 arasi oluyor.
Bu soruna bir cözüm bulabildin mi?

Buldum videosu da:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

BIOS'taki Re-Size BAR Support açılınca çözüldü. Sistemimde RX 6600 ekran kartı vardı. Bir deneyin derim.

O mapin kendi sorunu düşük FPS vermesi.

Son düzenleyen: Moderatör:
@07driftking vallaha CS:GO ben de anlamadım, düşük ayarda FPS artması gerekirken yüksek ayarla çift kanal RAM ile ortalama aynı FPS alıyorum. Dust 2 teröristlerin doğduğu yerden Long'a bakan yere inmeden köprüden duvara doğru bakınca GPU kullanımı düşüyor ve FPS'te düşüyor.

@mami_cr
Ancient disinda bütün haritalarda 300+ FPS alirken, Ancient haritasinda 100-150 arasi oluyor.

@mami_cr
Ancient disinda bütün haritalarda 300+ FPS alirken, ancient haritasinda 100-150 arasi oluyor.

Buldum videosu da:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

BIOS'taki Re-Size BAR Support açılınca çözüldü. Sistemimde RX 6600 ekran kartı vardı. Bir deneyin derim.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…