Bu sistemdeki bileşenlerin linkini bırakıyorum. (monitör, sıvı soğutucu ve depolamayı buraya eklemedim çünkü uyumlulukla pek alakaları olduğunu düşünmüyorum. Monitör G-Sync uyumlu.)
Evet uyumlu ama anakarta o kadar para vermen gerekmiyor. 2500TL civarı bütçe ayır anakarta, RAM olarak ise Flare X al. Anakart yerine ekran kartını yükseltebilirsin.
Evet uyumlu ama anakarta o kadar para vermen gerekmiyor. 2500TL civarı bütçe ayır anakarta, RAM olarak ise flare X al. Anakart yerine ekran kartını yükseltebilirsin.
Başta 3000 küsür anakart bakmıştım ancak Wi-Fi olması gerektiğini düşündüğümden daha sonra üst modellere baktım ve Wi-Fi bir model seçtim. Sizce anakartta Wi-Fi önemli midir?
Başta 3000 küsür anakart bakmıştım ancak Wi-Fi olması gerektiğini düşündüğümden daha sonra üst modellere baktım ve Wi-Fi bir model seçtim. Sizce anakartta Wi-Fi önemli midir?
Daha stabil ve verimli bir veri aktarımı için kablo ile kullanma şansınız varsa anakart bütçesinden kısıp arkadaşların dediği gibi ekran kartı yükseltmesi düşünebilirsiniz hocam. Çok da gerekli bir şey değil.
Daha stabil ve verimli bir veri aktarımı için kablo ile kullanma şansınız varsa anakart bütçesinden kısıp arkadaşların dediği gibi ekran kartı yükseltmesi düşünebilirsiniz hocam. Çok da gerekli bir şey değil.