SweCra
Decapat
Daha fazla
Şu anki sistem;
i7 3770K.
16 GB RAM Kingston.
MSI GeForce GTX 1060 Gaming X 6 GB.
Turbox H61C anakart.
Şu anki parçaları ekran kartı hariç satmayı düşünüyorum sonrasında AMD Ryzen 5 5600 işlemcili bir sistem toplamayı düşünüyorum.
Ekran kartı şu anlık 1060 olarak kalacak 2025'te 4060'a geçmeyi düşünüyorum.
Araştırmalarıma göre şu anlık çok fazla bir darboğaz yaşamayacağım anakart işlemci vesaire ileriye dönük alacağım bu yüzden.
İhtiyacım olan parçalar;
Ryzen 5 5600 işlemci.
Uyumlu anakart (Tak çalıştır olacak BIOS güncellemesi yapacak işlemcim yok + MSI olursa güzel olur)
1x16 RAM (Anakartların çoğu 2 slotlu bu yüzden ileride 1 tane daha 16 alıp 32 yapmayı düşünüyorum)
Power Supply 1060 ve diğer kalan parçaları besleyecek.
Mesh kasa (ATX olursa güzel olur işlemciyi bir süre stok fan ile kullanacağım bu yüzden hava akışı güzel olmalı)
Atacağınız parçaları en uygun F/P olarak atarsanız sevinirim link ile birlikte.
Şimdiden teşekkürler.
Bütçeye gelirsek eğer elimdeki parçaları satabilirsem 10k + olabilir.
i7 3770K.
16 GB RAM Kingston.
MSI GeForce GTX 1060 Gaming X 6 GB.
Turbox H61C anakart.
Şu anki parçaları ekran kartı hariç satmayı düşünüyorum sonrasında AMD Ryzen 5 5600 işlemcili bir sistem toplamayı düşünüyorum.
Ekran kartı şu anlık 1060 olarak kalacak 2025'te 4060'a geçmeyi düşünüyorum.
Araştırmalarıma göre şu anlık çok fazla bir darboğaz yaşamayacağım anakart işlemci vesaire ileriye dönük alacağım bu yüzden.
İhtiyacım olan parçalar;
Ryzen 5 5600 işlemci.
Uyumlu anakart (Tak çalıştır olacak BIOS güncellemesi yapacak işlemcim yok + MSI olursa güzel olur)
1x16 RAM (Anakartların çoğu 2 slotlu bu yüzden ileride 1 tane daha 16 alıp 32 yapmayı düşünüyorum)
Power Supply 1060 ve diğer kalan parçaları besleyecek.
Mesh kasa (ATX olursa güzel olur işlemciyi bir süre stok fan ile kullanacağım bu yüzden hava akışı güzel olmalı)
Atacağınız parçaları en uygun F/P olarak atarsanız sevinirim link ile birlikte.
Şimdiden teşekkürler.
Bütçeye gelirsek eğer elimdeki parçaları satabilirsem 10k + olabilir.