Çözüldü R5 5600 sistemde AC Odyssey 50 FPS'e düşüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

WinstonWhite0

Hectopat
RAM
CL16 3200 MHz 16 GB
Ekran kartı
Asus Dual 3070 v2 OC
Anakart
Asus B450 MK 2
İşlemci
Ryzen 5 5600
Arkadaşlar selam, AC Odyssey'de 2K Ultra ayarlarda 70-80 FPS alıyorum fakat açık alanlarda dolaşırken FPS 40-50'lere falan düşüyor. Oyunu ilk indirdiğimde introda oyundan atıyordu, dosyaları vs. doğruladıktan sonra düzeldi. Bununla bir alakası olamaz sanırım. Oyun zevkim yerle bir oluyor, yardımcı olabilecek var mı?

Çözüm
"NVIDIA Denetim Masası > 3D Ayarlarının Yönetilmesi > Program Ayarları > Assassin's Creed Odyssey > Düşük Gecikme Oranı Modu > Ultra" Ben bu şekilde çözdüm, birilerinin işine yararsa diye paylaşayım dedim.
İşlemci fazla ısınıyor olabilir veya Windows 11 ile alakalı bir problem de olabilir.

Ek olarak optimizasyonu rezil bir oyun.

Bende çok fark etmedi böyle FPS yüksek ama akıcı değilmiş gibi bir his oluşuyor değil mi onu ben şu şekilde azalttım oyun ayarlarında volumetric clouds mı ne var bulut ayarı onu medium yapın işlemcide %45-50 performans artışı sağlıyor.

Ben zamanında ayarı yapmıştım ve olmuştu fakat son 1 haftadır çok kötüydü. Güncelleme ile ayarlar sıfırlanmış sanırım. Kapalı sandığım ayar ultra olcakmış. Rabbim dualarını kabul etsin. Nefes aldım resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…