R5 5600 sistemde Spider-Man Remastered oynarken PC kapanıyor

İşletim sistemi
Windows 10

ruikawa

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16gb
Ekran kartı
radeon rx 7600
Anakart
gigabyte a520m k v2
İşlemci
ryzen 5 5600
Spider-Man oynarken oyun bir anda uyarı vesaire vermeden direkt kapanıyor ne yapacağım bilmiyorum gunde 1 2 kez kapanıyor bazen oyunda lag donma vs bir şey de olmuyor direkt kapanıyor oyun ayarları da mediumda.
PC ozellikleri: 16 GB RAM.
İslemci Ryzen 5 5600.
Ekran kartı Radeon RX 7600.

Sıcaklık değerlerinize baktınız mı? Spider-Man Remastered CPU'yu biraz zorlayan bir oyun sıcaklık değerleriniz tehlikeli seviyeye geliyorsa bilgisayar kendini kapatmış olabilir.

Sıcaklık değerlerinize baktınız mı? Spider-Man Remastered CPU'yu biraz zorlayan bir oyun sıcaklık değerleriniz tehlikeli seviyeye geliyorsa bilgisayar kendini kapatmış olabilir.
ya kapandıktan sonra ekran kartına dokunuyorum baya ısınmıs oluyor ama sıcaklıktan mı dersiniz

Ya kapandıktan sonra ekran kartına dokunuyorum bayağı ısınmıs oluyor ama sıcaklıktan mı dersiniz?

MSI Afterburner kullanarak oyun içi hem işlemci hem de ekran kartı sıcaklık değerlerine bir bakın ve değerleri söyleyin. Ekran kartınız veya işlemciniz normal sorun çıkarmayacak sıcaklıklarda da sıcak çalışan donanımlar. Ekran kartınız 70 dereceyken hiçbir sorun olmasa da ekran kartınız 70 derece olduğu için elinizi değdiğinizde eliniz yanacaktır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu rehberi takip edebilirsiniz.

Ya kapandıktan sonra ekran kartına dokunuyorum bayağı ısınmıs oluyor ama sıcaklıktan mı dersiniz?

Oyun açıkken Görev Yöneticisi'nden GPU değerlerine bakabilirsiniz. CPU için Core Temp uygulamasını indirip bakın. Sıcaklıklarda herhangi bir sıkıntı yoksa PSU sıkıntılı olabilir.

Oyun açıkken Görev Yöneticisi'nden GPU değerlerine bakabilirsiniz. CPU için Core Temp uygulamasını indirip bakın. Sıcaklıklarda herhangi bir sıkıntı yoksa PSU sıkıntılı olabilir.

Dediğiniz ölçme yöntemleri oyun içi sıcaklık değerini her zaman yansıtmaz hocam. Özellikle işlemci sıcaklık değeri 10-15 derece değişebilir Alt+Tab attığınızda.

Dediğiniz sıcaklık değerleri oyun içi sıcaklık değerini her zaman yansıtmaz hocam. Özellikle işlemci sıcaklık değeri 10-15 derece değişebilir Alt+Tab attığınızda.

Max ısıya bakılabiliyor temp Core uygulamasında. Sıkıntı olmaz yani.

deneyeyim bunu gun icinde olmadı

hocam en yüksek bunu gördüm ama 65 derecede falan takılırken bir anda PC direkt kapandı yine bir şey de yapmıyordum gorevin ortasında falandım ama ag atarken vs de coktugu oluyor

Son düzenleme:
Ekran kartı termal macunu değiş düzelcek amd kartlar böyle malesef

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…