R5 5600 sisteme 3060 vs RX 6600 XT

Bütçe
7000

whitrex

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Yeni bir sistem topluyorum. İşlemci olarak Ryzen 5 5600 aldım fakat ekran kartı konusunda çok kararsızım.2. el 3060 12 GB almaktansa sıfır RX 6600XT almak mantıklı mı sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
İkinci el 6600 XT en mantıklısı olur. İki kartı da kullandım oyunlarda 6600 XT bariz daha iyi kas gücü ve düşük güç tüketimi ile ama sıfır alınacak dönemi çoktan geçti.

6600 XT daha güçlü ama eğer Sapphire Pulse modeliyse kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Sapphire Pulse modeliydi neden tavsiye etmiyorsunuz pek bilgim yok o konularda.

İkinci el 6600 XT en mantıklısı olur. İki kartı da kullandım oyunlarda 6600 XT bariz daha iyi kas gücü ve düşük güç tüketimi ile ama sıfır alınacak dönemi çoktan geçti.

İkinci el almak istemememin sebebi de mining için veya kartı zorlamışlardır diye tereddüt ediyorum.

İkinci el almak istemememin sebebi de mining için veya kartı zorlamışlardır diye tereddüt ediyorum.

RTX 3060 miningde 6600 XT'den çok daha popüler ve yaygın bir karttı yalnız. O yüzden ikinci el alacaksan 6600 XT'yi al diyordum.

Hem daha ucuz, hem daha performanslı, hem de miningde 3060 kadar çok tercih edilmedi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı