R5 5600 sisteme ekran kartı tavsiyesi

• Konuyu başlatan nowe
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 1.186
Şöyle bir sorunum var aslında bunu ilk yazıma iliştirmeyi unuttum.. Aslında bende red devil 6700 xt ekran kartı var. testlerde 24 dk furmark da 61 derece değerleri verdi. İkinci el aldım, ama cs go oynarken harita değişimlerinde birden oyun kapanıyordu. Eski kartım olan r9 280x ile bu şekilde hiçbir problem yaşamadım.. Bende emin olmak için ekran kartını servise verdim ve çıkacak sonucu bekliyorum.. Ama soğudum nedense.. Bir problem çıkmazsa da onu kardeşime sistemle vereceğim.. Kendisi sonuçta 3d modelleme yapacağı için ona daha faydalı olur diye düşünüyorum

Şöyle bir sorunum var aslında bunu ilk yazıma iliştirmeyi unuttum. Aslında bende Red Devil 6700 XT ekran kartı var. Testlerde 24 dk FurMark da 61 derece değerleri verdi. İkinci el aldım, ama CS:GO oynarken harita değişimlerinde birden oyun kapanıyordu. Eski kartım olan R9 280X ile bu şekilde hiçbir problem yaşamadım. Bende emin olmak için ekran kartını servise verdim ve çıkacak sonucu bekliyorum. Ama soğudum nedense. Bir problem çıkmazsa da onu kardeşime sistemle vereceğim. Kendisi sonuçta 3D modelleme yapacağı için ona daha faydalı olur diye düşünüyorum.

Yazılımsal sorunlu kartlar AMD kartları kapanması da ona bağlıdır yüksek ihtimalle paran varsa RTX'den şaşma fiyat performans istiyorsan ben hatalarlada hallederim diyorsan AMD.

o sistemin birleşenleri de şu şekilde r5 5600x+msi b550 wifi edge+kingston a2000 m2 ssd 500gb+ballistix 2*8 3600mhz+corsair cv 50 bronz 80+id cooling se 224xt..bu sistemde takılı idi ama dediğim gibi oyunda sorun yaşayınca serviste kart..şu an eski kartımı kullanıyorum problemsiz şekilde.

O sistemin birleşenleri de şu şekilde R5 5600X+MSI B550 Wi-Fi Edge+Kingston A2000 M.2 SSD 500GB+Ballistix 2*8 3600MHz+Corsair CV 50 bronz 80+ID-Cooling SE 224XT. Bu sistemde takılı idi ama dediğim gibi oyunda sorun yaşayınca serviste kart. Şu an eski kartımı kullanıyorum problemsiz şekilde.

AMD maalesef yazılımsal hala sorununu bitiremedi bayağı yol katetsede bitmiyor sorunu para varsa nvidian şaşma umarım serviste düzelir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı