R5 5600 sisteme ekran kartı tavsiyesi

Akakçe'den 4060 Ti arattım fakat 2 sonuç buldum 3070 iyi bir kart EVGA gibi bir üretici markası varken Galax tercih etmem ben.

Bu çok mantıksız bir düşünce yapısı. Bu mantıkla ASUS ROG 4070 Super'i, Galax 4070 Ti Super'e mi tercih ederdiniz? 3070 eski bir kart, çok güç kullanıyor ve NVIDIA o karta DLSS3 gibi özellikleri getirmedi. 4060 Ti, ister Gainward ister Galax olsun, yine de daha mantıklı olacaktır (3070'in satıcısının güvenli olmadığını saymıyorum bile). EVGA evet, iyi bir marka, ama daha önemli olan kartın kendisi ve markası değil. Ve yine de sanki Galax kötü bir markaymış gibi konuşmuşsunuz.

Bütçe kısıtlıysa ben AMD tercih ederdim güç kaynağını da 2.el temiz vs bir şey yap artık ekonomik zorluklar içerisinde en iyisini almak istemeni anlıyorum bende çok yaşadım ama PSU iyi olmayınca şey gibi oluyor iyi bir 4 silindir motosiklet alıp yakıta paran kalmaması gibi kullanamıyorsun bence. Şahsi görüşüm.

Bu çok mantıksız bir düşünce yapısı. Bu mantıkla ASUS ROG 4070 Super'i, Galax 4070 Ti Super'e mi tercih ederdiniz? 3070 eski bir kart, çok güç kullanıyor ve NVIDIA o karta DLSS3 gibi özellikleri getirmedi. 4060 Ti, ister Gainward ister Galax olsun, yine de daha mantıklı olacaktır (3070'in satıcısının güvenli olmadığını saymıyorum bile). EVGA evet, iyi bir marka, ama daha önemli olan kartın kendisi ve markası değil. Ve yine de sanki Galax kötü bir markaymış gibi konuşmuşsunuz.

Markayı kötülemiyorum bunu yanlış anlamışsınız EVGA iyi bir üretici Galax kötü demedim. Sadece kişisel tercihimi belirttim.

Akakçe'den 4060 Ti arattım fakat 2 sonuç buldum 3070 iyi bir kart EVGA gibi bir üretici markası varken Galax tercih etmem ben.

PSU ve bütçesini belirmediği için düşük bütçeli kart önerdim.

PSU 500W mış şimdi açıp baktım gayet rahat yeter olarak düşünüyorum ama bu atılan ekran karlarının hepsi o demiş olduğum anakartın soketine takılır mı acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı