2K da Apex oynuyorum, işlemci sıcaklığı bu şekilde fazla değil mi? Fanların montajında mı sorun var sizce?
İşlemci R5 5600.
Sıvı soğutma PF360W.
Ekran kartı 3070 Ti.
Kasa Corsair 5000X.
Fanlar hepsi Air blazer 120r.
1 ay olmuştur en fazla wipaste C2 kullandım sıcaklığı düşürmek için BIOS'tan illa ayar yapmak bir şeyleri düşürmek gerekiyor default ayarlarda bu şekilde OC zaten imkansız.
Deme deme 1 haftadır arada çok nadir içinden ses geliyor tıkırtı gibi, ama borunun biri sıcak biri soğuk kontrol ettiğimde, beni şüphelendiren yanda ki fanlar mı etkiliyor akışı acaba?
Deme deme 1 haftadır arada çok nadir içinden ses geliyor tıkırtı gibi, ama borunun biri sıcak biri soğuk kontrol ettiğimde, beni şüphelendiren yanda ki fanlar mı etkiliyor akışı acaba?
Bildiğime değil ama birisinde de aynı sorunun olduğunu görmüştüm pompadan dolayı oluyordu. Fanlar hava akışını etkilemiyorsa sıkıntı çıkartmaması lazım ki kule tipi olsa etki ederdi bence.
2K da Apex oynuyorum, işlemci sıcaklığı bu şekilde fazla değil mi? Fanların montajında mı sorun var sizce?
İşlemci R5 5600.
Sıvı soğutma PF360W.
Ekran kartı 3070 Ti.
Kasa Corsair 5000X.
Fanlar hepsi Air blazer 120r.
Sıvı soğutmada bir sorun var 4700 OC ile 5600 kullanıyorum hiçbir oyunda 70 bile zor görüyorum darkFlash Radiant DC 240 ile macun yenilesende bir şey değişmez.
Sıvı soğutmada bir sorun var 4700 OC ile 5600 kullanıyorum hiçbir oyunda 70 bile zor görüyorum darkFlash Radiant DC 240 ile macun yenilesende bir şey değişmez.