2 gün önce Ryzen 5 2600'den 5600e geçtim. Gayet memnunum çoğu oyunda FPS'im yükseldi. Valorant'ta da aynı şekilde 2 3 kat FPS'im yükseldi ama Valorant'ta nedense eskiden olmayan bir takılma mı desem veya bir kasma mı desem garip bir şey var. Ve bu sorun V-Sync açınca gidiyor ama ben input lag olmasını istemediğim için kapatıyorum ve maalesef bu sorunla karşılaşıyorum ne yapmam lazım bunu yaşayan oldu mu?
Monitörüm 72Hz acaba çok fazla FPS Hz'in üzerinde olduğu için olabilir mi?
Riva tuner ile FPS'i sabitleyince input lag yine oluyor mu? Monitörünüz zaten 72Hz yani 60 Hz'den çok bir farkı yok. Bana kalırsa V-Sync açık oynamanız daha iyi olur.
Riva tuner ile FPS'i sabitleyince input lag yine oluyor mu? Monitörünüz zaten 72Hz yani 60 Hz'den çok bir farkı yok. Bana kalırsa V-Sync açık oynamanız daha iyi olur.
Riva tuner ile FPS'i sabitleme gibi bir şey yapmadım. Oyun içinden fps sabitleyince oyundaki kırılmalar yok oluyordu 500fpsde daha iyi adam vurulur ama ekran çok kırılıyor gibi olduğu için gözüme güzel gözükmüyor.
Aynı özelliklere sahip PC kullanıyorum, ekran kartınızı güncellediyseniz Amd ekran kartlarında belirli bir süre kasma oluyor. Onun dışında sol yukarıda 1000 FPS yazdığı bile oluyor yine de sorun yaşamıyorum.
Aynı özelliklere sahip PC kullanıyorum, ekran kartınızı güncellediyseniz Amd ekran kartlarında belirli bir süre kasma oluyor. Onun dışında sol yukarıda 1000 FPS yazdığı bile oluyor yine de sorun yaşamıyorum.
1 buçuk aydır aynı driverı kullanıyorum. Karakter seçerken veya poligonda 1000fps ve üstü evet bende görebiliyorum ama dediğim sorun ortaya çıktı sinir oluyorum dünden beri.