hikayeliHikayeli oyunlar mı oynucaksın yoksa online mücadeleci mi?
1080p.
1080p daha mantıklı olur ama 2K alırsan da kullanabilirsin, 4060 Ti'ın 2K performansı da üzecek seviyede değil.
Bende yakın zamanda 13 bin TL'ye aldım bu kartı gerçekten beklediğimden iyi çıktı soğutma ve performans olarak..Eğer ekran kartı alacaksan bunu al istersen;
![]()
GALAX GeForce RTX 4060 Ti 1-Click OC 8GB GDDR6 128 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (46ISL8MD8COC) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
NVIDIA DLSS 3, ultra verimli Ada Lovelace mimarisi ve RTX’in tam ışın izleme özelliğinden güç alan GeForce RTX 40 Serisiwww.gaming.gen.tr
Ben 13.000 TL'ye aldım aynısı. Isınma problemi yok. Örnek CP 2077 ultra ayarlarda 1080P, 60 dereceyi geçmiyor. Aklına gelecek her oyunu 1080p60FPS oynatıyor. Ayrıca Ray Tracing ve DLSS Quality modu ile 100 FPS'de alabilirsin çoğu oyunda.
Bende yakın zamanda 13 bin TL'ye aldım bu kartı gerçekten beklediğimden iyi çıktı soğutma ve performans olarak..
GPU zaten iyi de GALAX galiba PBC oluyor. O da güzel yani. OC tarafı da var ama hiç kullanmadım onu. GALAX özelliği.Bende yakın zamanda 13 bin TL'ye aldım bu kartı gerçekten beklediğimden iyi çıktı soğutma ve performans olarak..
Eğer ekran kartı alacaksan bunu al istersen;
![]()
GALAX GeForce RTX 4060 Ti 1-Click OC 8GB GDDR6 128 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (46ISL8MD8COC) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
NVIDIA DLSS 3, ultra verimli Ada Lovelace mimarisi ve RTX’in tam ışın izleme özelliğinden güç alan GeForce RTX 40 Serisiwww.gaming.gen.tr
Ben 13.000 TL'ye aldım aynısı. Isınma problemi yok. Örnek cp 2077 Ultra ayarlarda 1080p, 60 dereceyi geçmiyor. Aklına gelecek her oyunu 1080P60FPS oynatıyor. Ayrıca Ray Tracing ve DLSS quality modu ile 100 FPS'de alabilirsin çoğu oyunda.
Bende yakın zamanda 13 bin TL'ye aldım bu kartı gerçekten beklediğimden iyi çıktı soğutma ve performans olarak.
Galax'ın soğutmaları en dip kartının bile iyidir hocam, sadece insanlar önyargılılar biraz markaya karşı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.