R5 5600 ve RTX3060 sistem nasıldır?

Hocam o attığına şimdi baktımda marka palit güzel olsa da bana göre değil soğutması kötü diye biliyorum. Anakart kötü benimkinden ki ben anakarta önem veriyorum ekran kartını değiştirebilirim ama sürekli anakart değiştiremem. Ramlar desen yine öyle.

Benim attığım sadece bir örnekti zaten "o paraya 4060lı sistemler var" demiştim. İncehesap, gaming gen tr, gencer gaming gibi sitelerden de bakılabilir.

Psu sunu desen ilk defa duyuyorum onun yani mesele demek istediğim reis farklı değişik markalardan bende dizmeyi biliyorum da bir kere çalışma durumları bir olmuyor kalite açısından atıyorum bir psu veya anakart benim sonraki sistemime de yetmeli dayanmalı

Hocam ddr5ler çıktı artık ddr4 anakarta yatırım yapmak mantıklı değil.

Bu mantıklı geldi bi

Hocam ddr5ler çıktı artık ddr4 anakarta yatırım yapmak mantıklı değil.
Reis olabilir de bana kalsa asus prime b450m-k 2 alcaktım nerden nereye çıktım onuda hesap et şslfmdöf

Hazır sistemi beğenmeyebilirsin diye senin için 15.233 TL'ye toplama sistem ayarladım. Hepside kaliteli parçalar. Termal macun kule tipi soğutmanın içinden çıkıyor. Kalan 7.8k bütçeye istediğin ekran kartını ikinci el alırsın. @Sluscer
Parça ve marka kalitesi yüksek ürünler bunlar. Attığım PSU markası hem bilindik hem de o fiyattaki en iyi güç kaynağıdır. 12v kanalından kayıpsız 750W verebilir ve korumaları mevcuttur. İç yapısı kaliteli bir üründür. İncelemesi vardır eğer bakmak istersen onu da paylaşırım. Attığım SSD yüksek okuma yazma hızına sahip, DRAM'li ve kaliteli bir M.2'dir daha iyisi yok yine bu fiyatta. Üstelik 1TB yani bolca alanı var. Attığım kasayı beğenmeyebilirsin ama şunu söyleyeyim sadece kasanın üstünde 360mm sıvı soğutma desteği mevcut. Ve GPU desteği 400mm yani 4090 bile sığar içine. Eatx anakart vs de takabilirsin. İleriye dönük bir ürün ve önü mesh. Tipide gayet iyidir. Attığım kule tipi soğutma 5600 için gayet yeterlidir alabilirsin. En kötü kule tipi bile 5600'ü tutar. Kendim stok fanla kullandım o bile idare ediyordu. RAM'lere ve anakarta değinmeye gerek yok sanırım.

Senin seçtiğin PSU, soğutma ve kasanın daha iyisini topladım. Üstüne 1 TB üst seviye M.2 koydum.

Son düzenleme:
Hocam güzel sistem teşekkür ederim anakart bundan daha iyi ama b550 a pro ve ramlar ve kasa da iyi xpg çok iyi marka o açıdan güzel aslında senle aynı fiyata toplamışız gibi bişey

Hocam güzel sistem teşekkür ederim anakart bundan daha iyi ama B550-A Pro ve RAM'lar ve kasa da iyi XPG çok iyi marka o açıdan güzel aslında senle aynı fiyata toplamışız gibi bir şey

Senin attığında PSU kötü kasanın üstte 360mm sıvı soğutma desteği yok, GPU desteği kötü, M.2 SSD bile yok senin paylaştığın sistemde. Seçtiğin kule tipi soğutma çok kötü. Bunun neresi aynı fiyat oluyor? SSD'yi çıkartsam 850W Gold PSU koyarım bu sisteme. Aynı fiyata toplamışız demeniz büyük ayıp oluyor.

Aslında attığınız hazır sistem güzel ama hocam mesela ben buna 2 gün sonra 2 bin eklesem 2. El 4060 ı koyarım zaten o mesele değil mesele ana parçaların kaliteli olması ben o attıgınız hazır sisteme baktım zotac da tutuluyor ama soğutması iyi değil diye biliyorum mesela ve ramlar gpu alt seviye anakart gibi durumları var sadece işlemcisi güzel toplama attığınız şeyler iyi ben de zaten o fiyata topladım kasa benimkinden daha iyi gibi sadece

Valla onu bilmiyom hocam gpu desteği kötü derken

B550m pro vdh ile b550 a pro karşılaştırmalarında a pro daha önde görünüyor genelde diye biliyorum yanlış mı var

Ayrıca hocam şöyle bir durumda var ben şimdi 23 ünde il dışına çıkacağım o yüzden bu haftasonu hepsini toplayıp almam gerekiyordu denemem lazımdı yoksa baya bir sonraya kalcak gibiydi e ekran kartını da aldık dolayısıyla onu da denemeden onaylamak olmazdı o yüzden hb sitesinden aldım hepsini haftasonuna gelecek şekilde ayarladım mesela bazı şeylerin daha ucuz fiyatı varken acele oldugu için hızlı geleni seçmek zorundaydım öyle şeylerde oldu yani zaten ben 2 anakart arasında kaldım hocam a pro daha iyi diye düşündüm

Macunu bilerek 250 tl verdim sağlam olsun diye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…