Bu kasaya bak.Reis 4000 i bırak 1 kuruşu aşarsam arkama da aşarım
Güvenilir site değil ki pek hocam bişey olsa geri yollanılmaz
Benim attığım sadece bir örnekti zaten "o paraya 4060lı sistemler var" demiştim. İncehesap, gaming gen tr, gencer gaming gibi sitelerden de bakılabilir.Hocam o attığına şimdi baktımda marka palit güzel olsa da bana göre değil soğutması kötü diye biliyorum. Anakart kötü benimkinden ki ben anakarta önem veriyorum ekran kartını değiştirebilirim ama sürekli anakart değiştiremem. Ramlar desen yine öyle.
Hocam ddr5ler çıktı artık ddr4 anakarta yatırım yapmak mantıklı değil.Psu sunu desen ilk defa duyuyorum onun yani mesele demek istediğim reis farklı değişik markalardan bende dizmeyi biliyorum da bir kere çalışma durumları bir olmuyor kalite açısından atıyorum bir psu veya anakart benim sonraki sistemime de yetmeli dayanmalı
Bu mantıklı geldi biBu kasaya bak.
INTEL I5 12400F - RTX 4060 - H610M - 480GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 12400F - RTX 4060 - H610M - 480GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Reis olabilir de bana kalsa asus prime b450m-k 2 alcaktım nerden nereye çıktım onuda hesap et şslfmdöfHocam ddr5ler çıktı artık ddr4 anakarta yatırım yapmak mantıklı değil.
Hocam güzel sistem teşekkür ederim anakart bundan daha iyi ama B550-A Pro ve RAM'lar ve kasa da iyi XPG çok iyi marka o açıdan güzel aslında senle aynı fiyata toplamışız gibi bir şey