R5 5600 ve RTX3060 sistem nasıldır?

Anakart olarak dediğiniz gibi sizinki daha iyi ama gereksiz pahalı. Güç kaynağını, soğutmayı ve kasayı bir tutmayın. Ki topladığınız sistemde M.2 yok. Benim attığım M.2 fiyatı zaten tek başına 2.899 TL. MSI diye attığım güç kaynağı ile denk tutmayın. İç yapı kalitesi, kayıpsız 750W verebilmesi, korumalarının bol bol bulunması ve benzeri özelliklerden farkı koyuyor XPG. Ki sizinki 650W yani. Nasıl denk oluyor? Attığım SSD'yi çıkartsam 3K cepte kalıyor ben o paraya 850W Gold gen 5 PSU atarım. GPU desteğinden kastım her kasanın desteklediği GPU uzunluğu var. Her kasaya her ekran kartı sığmaz. Benimkinin opsiyonu fazla 4090 bile sığıyor. Üstte 360mm sıvı soğutma desteği mevcut. Farkları görmüyorsunuz. SSD hariç 12.334 TL tutuyor. Ona rağmen diğer parçalar daha kaliteli. Sebeplerini açıkladım yinede siz bilirsiniz.

Heeğğ anladım bi an anakarttan bahsettiniz sandım yok hocam zaten xpg yi övdüm ben psu evet sizin attıgnız iyi ve kasayı da övdüm zaten yanlış olmasın

M.2 durumunu biliyorum o açıdan biraz anlamsız oldu işte bir nevi aslında anakarttan kıssam ve diğer bazı şeylerden alabilirdim bilerek hızlı ve kalitelisi olsun diye böyle yaptım

Yani sonuçta sizle aynı paraya topladık ama sizin artınız olarak m2 var kasa var psu var doğrudur ki ben bunu bende ssd ve eski bir harddisk var zaten diye bakmadım bile onla yetinirim diyip anakarta ve diğer şeylerin kaliteli olanını alayım dedim. İşte kasa ve psu uygun ama hızlı olmuyo incehesap 24 ekime mi ne getiriyo zamanıma uymuyor dediğim gibi böyle bazı şeyleri normalden daha pahalı almak zorunda kaldım hız açısından

Hangi parçaları aldınız şu an? Ve kullandınız mı?

SSD, kasa, PSU ve soğutma daha iyi. Sizdekinin anakartı daha iyi. Ha istesem SSD çıkartır senin attığın anakarttan daha iyisini eklerim çünkü 2.899 TL fiyat farkı koyuyor SSD.

valla hocam yolda daha geliyor 19 ekimde hepsi elimde olacak yazdığım parçalar var işte hepsi ben zaten anakartı falan daha kötüsünü alacaktım da ulan dedim bi kere alırım bi daha almam diyerek aldım psu da herhalde diğer ilerki ekran kartlarına yeter diye düşündüm kasa da görünüşü güzel olsun dedim şimdi amacım ilerde m2 ssd almak sadece pci 4 destekli onu da acelesi yok 3060 devri tamamen kapanadursun

İade başlat. Ürünleri teslim bile almamışsın. Kapıdan geri yolla. Aynı paraya gen 4 öküz gibi SSD alıyorsun. Hem de 1 TB. Diğer ürünlerde çok daha kaliteli. Psu, kasa ve soğutma gibi farklar var. Yok ben hem kötü ürünleri alacağım hem de 1 TB SSD için 3K para biriktireceğim diyorsanız, geçmiş olsun demekten başka söz kalmıyor geriye.

Doğru alınıyor işte hocam hem bilmemezlikten hem de aceleden oldu ona bakarsan 3060 yerine 3060 ti alabiliyordum almadım 2.el temiz olsun diye yani kısılan çok şey oldu aslında

Reis bizim senle neyimiz eksik fazla mesela işlemci aynı ram aynı fiyat anakart mı acaba fark ediyo sadece

Onu biliyorum da hocam kimisi içini açıyor onla o yüzden çok satış yapan birinden aldım

Onu biliyorum da hocam kimisi içini açıyor onla o yüzden çok satış yapan birinden aldım

Harbi anlamadım tamam 3000 tl anakart 1200 tl oradan diğerlerinden falan da mı keserek oluyor

Reis bizim senle neyimiz eksik fazla mesela işlemci aynı RAM aynı fiyat anakart mı acaba fark ediyor sadece.

Fiyat farkını satıcılar ve aldığınız ürün fark ettiriyor. Mesela 2500 TL attığınız MSI PSU benimki ise 1900 TL XPG PSU. Kasanız 2200 TL benimki 1900 TL. Benim soğutmanın içinde termal macun var siz ayrıyeten almışsınız. Anakartınız pahalı. 5600'ü ben 3.299 TL'ye buldum siz 3650 TL'ye almışsınız.

Heeğ tamam hocam psu kasa ve anakarttan farkediyor

Şimdi hocam çok haklısın doğru ama tekrar belirtiyim ki acele sorunu var yani ben şimdi ordan burdan versem biri geç gelse benim için çok büyük sıkıntı il dışına gidicem toplayamam da

Yani dolayısıyla bir iki kısımlık şeyle m2 ssd çıkıyormuş ama işte can sağolsun sonra alırız o eksik olsun anakarta yarıyo hocam o da kötü yere girmiyo öyle düşün çok da kötüleme yav

Ya sen bana şunu söyle m2 ssd alabilme imkanı hariç bak olaya nasıl sence

Ayrıca attıgın kasa geniş olsada harbi görünüşünü beğenmedim yav sırf zaten görünüşü güzel olsun diye bunu aldıydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…