R1ato Femtopat Katılım 23 Ocak 2025 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2025 #21 Bilgisayarcılar bile artık son zamanlarda işlemci ve ekran kartı dışında ürün pek almıyolar o yüzden tek tercih internet siteleri onlara da güvenmiyorsan tanıdık falan bulmaya çalışabilirsin.
Bilgisayarcılar bile artık son zamanlarda işlemci ve ekran kartı dışında ürün pek almıyolar o yüzden tek tercih internet siteleri onlara da güvenmiyorsan tanıdık falan bulmaya çalışabilirsin.
Rankout Hectopat Katılım 15 Ocak 2023 Mesajlar 1.066 Çözümler 2 Yer Giresun/Merkez Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem askıda :) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci... 25 Temmuz 2025 #22 yusuf7878 dedi: Yani evet oda var. Genişletmek için tıkla... Paramgüvende zorunluluğu olmasa kargo işi sıkıntı değil aslında
yusuf7878 dedi: Yani evet oda var. Genişletmek için tıkla... Paramgüvende zorunluluğu olmasa kargo işi sıkıntı değil aslında
yusuf7878 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 10.491 Makaleler 12 Çözümler 130 Yer Karabük'ün safran tarlaları Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Asus rog strix B760m-G S SnowFlake / İşlemci intel i5 13600k / Ekran kartı: Asus Noctua 3070 / Ramler: Asgard Rog Strix 16x2gb 7200mhz / Sıvı soğutma: Asus rog ryujin III 240mm / kasa fanları: Noctua S12a x4 & NF-A14 x2 & NF-a12x25 x2 / Kasa: NZXT H6 Flow. Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2025 #23 Rankout dedi: Paramgüvende zorunluluğu olmasa kargo işi sıkıntı değil aslında Genişletmek için tıkla... Param güvendeyle gitmez muhtemelen hocam zaten. 10 desi sınırı var. Bunu geçerse kargoyu almıyorlar.
Rankout dedi: Paramgüvende zorunluluğu olmasa kargo işi sıkıntı değil aslında Genişletmek için tıkla... Param güvendeyle gitmez muhtemelen hocam zaten. 10 desi sınırı var. Bunu geçerse kargoyu almıyorlar.
DiaAsh Femtopat Katılım 25 Temmuz 2025 Mesajlar 128 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2025 #24 yusuf7878 dedi: Yani evet oda var. Genişletmek için tıkla... Benim başıma geldi adam bana bozuk telefon yolluyor ben kargoyu açarken videoya cektim cihaz açılmıyor bile sahibinden desteğe başvurdum videoyu yolladım sahibinden kargoya verin dedi verdim para iadesi geldi kullanıcı engellendi
yusuf7878 dedi: Yani evet oda var. Genişletmek için tıkla... Benim başıma geldi adam bana bozuk telefon yolluyor ben kargoyu açarken videoya cektim cihaz açılmıyor bile sahibinden desteğe başvurdum videoyu yolladım sahibinden kargoya verin dedi verdim para iadesi geldi kullanıcı engellendi
Rankout Hectopat Katılım 15 Ocak 2023 Mesajlar 1.066 Çözümler 2 Yer Giresun/Merkez Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem askıda :) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci... 25 Temmuz 2025 #25 Hocam isterseniz yukarıda söylenen fiyata satayım DiaAsh dedi: Benim başıma geldi adam bana bozuk telefon yolluyor ben kargoyu açarken videoya cektim cihaz açılmıyor bile sahibinden desteğe başvurdum videoyu yolladım sahibinden kargoya verin dedi verdim para iadesi geldi kullanıcı engellendi Genişletmek için tıkla... Hocam satıcı taraf için daha sıkıntı sağlam ürün yollayıp geriye bozuk ürün alma ihtimali var
Hocam isterseniz yukarıda söylenen fiyata satayım DiaAsh dedi: Benim başıma geldi adam bana bozuk telefon yolluyor ben kargoyu açarken videoya cektim cihaz açılmıyor bile sahibinden desteğe başvurdum videoyu yolladım sahibinden kargoya verin dedi verdim para iadesi geldi kullanıcı engellendi Genişletmek için tıkla... Hocam satıcı taraf için daha sıkıntı sağlam ürün yollayıp geriye bozuk ürün alma ihtimali var
DiaAsh Femtopat Katılım 25 Temmuz 2025 Mesajlar 128 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2025 #26 Rankout dedi: Hocam isterseniz yukarıda söylenen fiyata satayım. Hocam satıcı taraf için daha sıkıntı sağlam ürün yollayıp geriye bozuk ürün alma ihtimali var. Genişletmek için tıkla... Evet o yüzden elektronik ürün elden verilmeli satilmali.
Rankout dedi: Hocam isterseniz yukarıda söylenen fiyata satayım. Hocam satıcı taraf için daha sıkıntı sağlam ürün yollayıp geriye bozuk ürün alma ihtimali var. Genişletmek için tıkla... Evet o yüzden elektronik ürün elden verilmeli satilmali.
yusuf7878 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 10.491 Makaleler 12 Çözümler 130 Yer Karabük'ün safran tarlaları Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Asus rog strix B760m-G S SnowFlake / İşlemci intel i5 13600k / Ekran kartı: Asus Noctua 3070 / Ramler: Asgard Rog Strix 16x2gb 7200mhz / Sıvı soğutma: Asus rog ryujin III 240mm / kasa fanları: Noctua S12a x4 & NF-A14 x2 & NF-a12x25 x2 / Kasa: NZXT H6 Flow. Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2025 #27 Rankout dedi: Hocam isterseniz yukarıda söylenen fiyata satayım Hocam satıcı taraf için daha sıkıntı sağlam ürün yollayıp geriye bozuk ürün alma ihtimali var Genişletmek için tıkla... Param güvende alıcıyı koruyan bir sistem zaten
Rankout dedi: Hocam isterseniz yukarıda söylenen fiyata satayım Hocam satıcı taraf için daha sıkıntı sağlam ürün yollayıp geriye bozuk ürün alma ihtimali var Genişletmek için tıkla... Param güvende alıcıyı koruyan bir sistem zaten
E ekmekcibeyy Decapat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 140 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İ310100G İntel UHD Grapics 4+8 12 GB DDR4 3200 Mhz 256 GB SSD Windows 10 Pro Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Temmuz 2025 #28 Rankout dedi: Hocam isterseniz yukarıda söylenen fiyata satayım Hocam satıcı taraf için daha sıkıntı sağlam ürün yollayıp geriye bozuk ürün alma ihtimali var Genişletmek için tıkla... Düşünmeniz için teşekkür ederim ancak apu sistem alıcak bütçem bile yok.
Rankout dedi: Hocam isterseniz yukarıda söylenen fiyata satayım Hocam satıcı taraf için daha sıkıntı sağlam ürün yollayıp geriye bozuk ürün alma ihtimali var Genişletmek için tıkla... Düşünmeniz için teşekkür ederim ancak apu sistem alıcak bütçem bile yok.
Rankout Hectopat Katılım 15 Ocak 2023 Mesajlar 1.066 Çözümler 2 Yer Giresun/Merkez Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem askıda :) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci... 25 Temmuz 2025 #29 DiaAsh dedi: Evet o yüzden elektronik ürün elden verilmeli satilmali. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum hocam, serisinden satabilirsem güzel olur.
DiaAsh dedi: Evet o yüzden elektronik ürün elden verilmeli satilmali. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum hocam, serisinden satabilirsem güzel olur.
DiaAsh Femtopat Katılım 25 Temmuz 2025 Mesajlar 128 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2025 #30 Rankout dedi: Katılıyorum hocam, serisinden satabilirsem güzel olur. Genişletmek için tıkla... Eğer acelen varsa bile bilgisayarciya satma 15 binden düşük alırlar zarar edersin ama 28bine satarlar.
Rankout dedi: Katılıyorum hocam, serisinden satabilirsem güzel olur. Genişletmek için tıkla... Eğer acelen varsa bile bilgisayarciya satma 15 binden düşük alırlar zarar edersin ama 28bine satarlar.