Ryzen 5 5600 ve RX 6700 XT'li sistemim var. Monitörüm 60Hz (180Hz MSI aldım kargoda) Valorant'ta ortalama 400FPS veriyor. 350-400 orta ve düşük ayarlarda sizce iyi mi? Yapmam gereken ayar var mı? Yeni monitör aldım onunla yükselir mi FPS? Saygılar.
Monitör değişimi ile FPS yükselmez.Ryzen 5 5600 ve RX 6700 XT'li sistemim var. Monitörüm 60Hz (180Hz MSI aldım kargoda) Valorant'ta ortalama 400FPS veriyor. 350-400 orta ve düşük ayarlarda sizce iyi mi? Yapmam gereken ayar var mı? Yeni monitör aldım onunla yükselir mi FPS? Saygılar.
Hocam gta5 story modunda cok düşük fps alıyorum kasıyor akıcı degil normal miMonitör değişimi ile FPS yükselmez.
Ayrıca dediğiniz FPS değerleri gayet iyi.
MSAA ayarını 2x veya 4x yapın. Çok büyük etkisi var FPS üstünde.Hocam gta5 story modunda cok düşük fps alıyorum kasıyor akıcı degil normal mi
Onunla alakalı bir durum olduğunu sanmıyorum RX 6700XT ile kasıyorsa başka bir sıkıntı vardır. MSI Afterburner yazılımıyla değerleri ölçüp bize vermediğiniz sürece net bir şey söyleyemeyiz. @KozMSAA ayarını 2x veya 4x yapın. Çok büyük etkisi var FPS üstünde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.