Daha fazla
- Meslek
- Bilgisayar Yazılım
Merhaba, geçtiğimiz hafta indirimleri kaçırdığım için yeni bir sistem alamadım. Ben de halihazırda kullandığım sisteme ikinci el ürün alarak yükseltme yaptım.
Bu iki güncellemeyi yaptım monitörüm 2K.
Birkaç sorum var;
Kasamın soğutması pek iyi değil kasa içi bayağı sıcak oluyor, kasa önerisi alabilirim. (Fotoğrafını yükledim.)
PSU Corsair VS650, 2x8 pin çıkışı var ama yeni aldığım ekran kartı 3x8 pin ben bir tane Molex splitter aldım 2. 8 pinden buna 3.'yü çıktım bu sorun yaratır mı? Yeni PSU lazım mıdır?
Undervoltaj veya GPU'ya underclock yapmaya gerek var mı? Varsa önerilen ayarlar varsa paylaşır mısınız? Windows 10 kullanıyorum.
Çok yüksek FPS beklentilerim yok, monitörüm 165Hz ama AAA tarzı oyunlarda 70+ alsam yeterlidir, çok Ultra ayarlara gerek yok, göze normal geliyor.
Göndermemi istediğiniz değerler ayarlar ekran görüntüsü varsa paylaşabilirim.
Bu iki güncellemeyi yaptım monitörüm 2K.
- R5 3600 --> R5 5600 - 3000 TL
- GTX 1080 Aorus --> ASRock RX 6800 XT Phantom Gaming - 11000 TL
Birkaç sorum var;
Kasamın soğutması pek iyi değil kasa içi bayağı sıcak oluyor, kasa önerisi alabilirim. (Fotoğrafını yükledim.)
PSU Corsair VS650, 2x8 pin çıkışı var ama yeni aldığım ekran kartı 3x8 pin ben bir tane Molex splitter aldım 2. 8 pinden buna 3.'yü çıktım bu sorun yaratır mı? Yeni PSU lazım mıdır?
Undervoltaj veya GPU'ya underclock yapmaya gerek var mı? Varsa önerilen ayarlar varsa paylaşır mısınız? Windows 10 kullanıyorum.
Çok yüksek FPS beklentilerim yok, monitörüm 165Hz ama AAA tarzı oyunlarda 70+ alsam yeterlidir, çok Ultra ayarlara gerek yok, göze normal geliyor.
Göndermemi istediğiniz değerler ayarlar ekran görüntüsü varsa paylaşabilirim.