R5 5600 ve RX 6800 XT sisteme performans ayar önerisi

• Konuyu başlatan dgknyl
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 127
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Yazılım
Merhaba, geçtiğimiz hafta indirimleri kaçırdığım için yeni bir sistem alamadım. Ben de halihazırda kullandığım sisteme ikinci el ürün alarak yükseltme yaptım.
Bu iki güncellemeyi yaptım monitörüm 2K.
  • R5 3600 --> R5 5600 - 3000 TL
  • GTX 1080 Aorus --> ASRock RX 6800 XT Phantom Gaming - 11000 TL
Birkaç ay önce de Kioxia Exceria G2 almıştım. Geçen gün de Kingston KC3000S 4200 TL aldım indirimden taksitle.
Birkaç sorum var;
Kasamın soğutması pek iyi değil kasa içi bayağı sıcak oluyor, kasa önerisi alabilirim. (Fotoğrafını yükledim.)
PSU Corsair VS650, 2x8 pin çıkışı var ama yeni aldığım ekran kartı 3x8 pin ben bir tane Molex splitter aldım 2. 8 pinden buna 3.'yü çıktım bu sorun yaratır mı? Yeni PSU lazım mıdır?
Undervoltaj veya GPU'ya underclock yapmaya gerek var mı? Varsa önerilen ayarlar varsa paylaşır mısınız? Windows 10 kullanıyorum.
Çok yüksek FPS beklentilerim yok, monitörüm 165Hz ama AAA tarzı oyunlarda 70+ alsam yeterlidir, çok Ultra ayarlara gerek yok, göze normal geliyor.
Göndermemi istediğiniz değerler ayarlar ekran görüntüsü varsa paylaşabilirim.

Kasanın görseli yok.

PSU o kartı kullanmak için uygun değil, Molex dönüştürücü de kullanılmamalı.
PSU öneriniz vara mı? Deltanın kablo ve girişlerine ait bir bilgi bulamadım kaliteli deniyor.
Şuna indirim mevcut stok gelmiş.
1764680357930.jpeg

Birde bu var sanırım iyi olan. 850W fazla biliyorum. İleride AM5 geçersem diye hazır PSU alıyorken kaliteli ve uzun vadeli birşey almak isterim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı