BerkerS
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- İşlemci: Ryzen 5 5600 | Anakart: ROG STRIX B550-F GAMING WIFI II | Ekran Kartı: Asus DUAL RX6700XT | RAM: 32GB | PSU: High Power 600W 80+ GOLD | Klavye: BlitzWolf® BW-KB2
Merhaba,
Konuyu açma sebebim bilgi edinmek.
Wraith Prism ile R5 5600 kullanıyordum ve bir sorun yok sanıyordum çünkü PBO kapalı olarak kullanıyormuşum ısı normalde 65-70 derece arasında kalıyor ve daha yukarı asla çıkmıyordu.
Ancak PBO ayarını Ryzen Master üzerinden aktif edince işin rengi değişti 90 derece ısıya kadar çıktı işlemci ve Wraith Prism çaresiz kaldı tüm güçte çalıştığı halde.
Bu noktada ne yapılmalı PBO kapalı olarak mı kullanılmalı yoksa yeni bir soğutucu mu alınmalı?
Şimdiden yorum yaparak yardımcı olacak hocalarıma teşekkür ediyorum.
Konuyu açma sebebim bilgi edinmek.
Wraith Prism ile R5 5600 kullanıyordum ve bir sorun yok sanıyordum çünkü PBO kapalı olarak kullanıyormuşum ısı normalde 65-70 derece arasında kalıyor ve daha yukarı asla çıkmıyordu.
Ancak PBO ayarını Ryzen Master üzerinden aktif edince işin rengi değişti 90 derece ısıya kadar çıktı işlemci ve Wraith Prism çaresiz kaldı tüm güçte çalıştığı halde.
Bu noktada ne yapılmalı PBO kapalı olarak mı kullanılmalı yoksa yeni bir soğutucu mu alınmalı?
Şimdiden yorum yaparak yardımcı olacak hocalarıma teşekkür ediyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: