25-26 bin TL'lik bir bütçem var. AMD ekran kartı istediğim söylenemez. WattMan hatası veriyor diyorlar çok fazla. Araştırdım ama tek bir yerden almak istiyorum. İncehesap'ta sogutucularda sıvı sogutucu var, hava sogutucu yok bu yüzden oradan bakmak istemiyorum. Yardımcı olursanız çok müteşekkir olurum. Şöyle bir sistem yaptım Vatan'da:
R5 5600
ASUS Prime B550M-K
Zotac RTX 4060 8G
Corsair 3200MHz 8 GB RAM DDR4 X2
Kioxia 500GB SSD 3400 okuma 2500 yazma M.2
Thermaltake S200 TG 650W 80+ ARGB 3x120mm Fan Mesh Pencereli Beyaz Oyuncu Kasası
23.333 TL
Sogutucu alınır mı? Bilmiyorum Vatan'da sogutucu seçmek için bir yer yok. En kötü bilgisayar geldikten sonra kule tipi alıp taktırırım.
Açıkçası bilemedim AMD ekran kartlarınada karşı önyargılıyım FSR özelliği çok az oyun destekliyor ileride ne olur kestiremiyorum ayrıca WattMan'da var.
sanırım alıcam fakat daha farklı sitelerdende göz gezdirmem gerek toplamaya üşeniyom rx 7600 dahada iyi performans veriyor diye biliyorum fakat wattman ve FSR'ın gelişmemişliğinden dolayı tereddütteydim
Sanırım alacağım fakat daha farklı sitelerdende göz gezdirmem gerek toplamaya üşeniyorum RX 7600 daha da iyi performans veriyor diye biliyorum fakat WattMan ve FSR'ın gelişmemişliğinden dolayı tereddütteydim.