R5 5600 Zotac RTX 4060 sistem nasıldır?

Calm2132

Zeptopat
Daha fazla  
25-26 bin TL'lik bir bütçem var. AMD ekran kartı istediğim söylenemez. WattMan hatası veriyor diyorlar çok fazla. Araştırdım ama tek bir yerden almak istiyorum. İncehesap'ta sogutucularda sıvı sogutucu var, hava sogutucu yok bu yüzden oradan bakmak istemiyorum. Yardımcı olursanız çok müteşekkir olurum. Şöyle bir sistem yaptım Vatan'da:

• R5 5600
  • ASUS Prime B550M-K
  • Zotac RTX 4060 8G
  • Corsair 3200MHz 8 GB RAM DDR4 X2
  • Kioxia 500GB SSD 3400 okuma 2500 yazma M.2
  • Thermaltake S200 TG 650W 80+ ARGB 3x120mm Fan Mesh Pencereli Beyaz Oyuncu Kasası

23.333 TL
Sogutucu alınır mı? Bilmiyorum Vatan'da sogutucu seçmek için bir yer yok. En kötü bilgisayar geldikten sonra kule tipi alıp taktırırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunda ana kart seçenekleri çok kısıltı ayrıca power supply olarak powerboostunki var c4 diye biliyorum ben o markanın psu larını

Kendin PSU alıp değiştirsen yine daha kârlı olursun.
açıkçası bilemedim amd ekran kartlarınada karşı önyargılıyım FSR özelliği çok az oyun destekliyor ilerde ne olur kestiremiyorum ayrıca wattmanda var

açıkçası bilemedim amd ekran kartlarınada karşı önyargılıyım FSR özelliği çok az oyun destekliyor ilerde ne olur kestiremiyorum ayrıca wattmanda var
genede sağol ama

Açıkçası bilemedim AMD ekran kartlarınada karşı önyargılıyım FSR özelliği çok az oyun destekliyor ileride ne olur kestiremiyorum ayrıca WattMan'da var.

Gene de sağ ol ama.

Yeni serilerde hiçbir sorun yok. Özellikle 6000 serisi ve sonrasında bu sorun kalktı gibi bir şey. Yine de karar senin.

Yeni serilerde hiçbir sorun yok. Özellikle 6000 serisi ve sonrasında bu sorun kalktı gibi bir şey. Yine de karar senin.
sanırım alıcam fakat daha farklı sitelerdende göz gezdirmem gerek toplamaya üşeniyom rx 7600 dahada iyi performans veriyor diye biliyorum fakat wattman ve FSR'ın gelişmemişliğinden dolayı tereddütteydim

Sanırım alacağım fakat daha farklı sitelerdende göz gezdirmem gerek toplamaya üşeniyorum RX 7600 daha da iyi performans veriyor diye biliyorum fakat WattMan ve FSR'ın gelişmemişliğinden dolayı tereddütteydim.

FSR gayet gelişmiş seviyede WattMan sorunu ise yok denecek kadar az. Yeni serilerde bitti WattMan sorunu.

FSR gayet gelişmiş seviyede WattMan sorunu ise yok denecek kadar az. Yeni serilerde bitti WattMan sorunu.
gelişmemişlik derken çoğu oyunda olmamasından dedim yani cogu oyunun desteklememesinden kaynak dedim desem daha dogru olur

Gelişmemişlik derken çoğu oyunda olmamasından dedim yani cogu oyunun desteklememesinden kaynak dedim desem daha dogru olur.

İçinde bir şüphe varsa buna da bakabilirsin.
Ama öbür sistem daha performanslıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…