Yani hocam sizin deyiminize göre 33bin TL'ye iyi bir sistem düzülmezmi peki bu sisteme i5 12. nesil işlemci eklesek yinemi aynı olur.
İptal edebildiniz mi?Hocam pek anlamam arkadaş önerdi bende aldım hatta yeni aldım siparişi iptal edebilme durumum var yani
İptal ettim hocam tutar 2-8 iş günü içerisinde kartınıza yanisiyacaktir bildirimi verdi valla içime kurt düşürdünüzİptal edebildiniz mi?
Artık para gelene kadar bekleyeceğim para geldikten sonra eğer zamanınız varsa 75bin TL'ye kadar öneri alabilirim kasadaİptal ettim hocam tutar 2-8 iş günü içerisinde kartınıza yanisiyacaktir bildirimi verdi valla içime kurt düşürdünüznormalde bütçem kasa için 75bin TL ama arkadaş o kadar abartmana gerek yok bu sistem seni idare eder dediği için aldım sonra bi forma yazayım dedim iyiki yazmışım
Sağol hocam peki 65-75bin TL bandında sağlam ne alabilirim beni uzun yıllar görülebilecek tatmin edebilecekBu fiyat bandindaki en iyi sistem ilk attigim hocam. AM5 bir 7700XT sistem en iyi seceneginiz olur. 4070 performansi veren bir kart.
Hocam bütçe 300bin değil 75binSizi 10-15 sene götürür.ASTRAL-W1 / INTEL Core Ultra 9 285K / ASUS GeForce RTX 5080 16GB / 64GB DDR5 / 2TB M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
ASTRAL-W1 / INTEL Core Ultra 9 285K / ASUS GeForce RTX 5080 16GB / 64GB DDR5 / 2TB M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
İptal ettim hocam tutar 2-8 iş günü içerisinde kartınıza yanisiyacaktir bildirimi verdi valla içime kurt düşürdünüznormalde bütçem kasa için 75bin TL ama arkadaş o kadar abartmana gerek yok bu sistem seni idare eder dediği için aldım sonra bi forma yazayım dedim iyiki yazmışım
İptal ettim hocam tutar 2-8 iş günü içerisinde kartınıza yanisiyacaktir bildirimi verdi valla içime kurt düşürdünüznormalde bütçem kasa için 75bin TL ama arkadaş o kadar abartmana gerek yok bu sistem seni idare eder dediği için aldım sonra bi forma yazayım dedim iyiki yazmışım
Artık para gelene kadar bekleyeceğim para geldikten sonra eğer zamanınız varsa 75bin TL'ye kadar öneri alabilirim kasada
Sağol hocam peki 65-75bin TL bandında sağlam ne alabilirim beni uzun yıllar görülebilecek tatmin edebilecek
Elinize sağlık hocam zaman ayırdığın için teşekkür ederim yarın sabah detaylıca bir bakayımGALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER SG 1-Click OC 16GB GDDR6X 256 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (47UZM6MD6MER) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
NVIDIA® GeForce RTX™ 40 Serisi GPU’lar, DLSS 3 desteğiyle oyuncular ve içerik oluşturucular için hızlının ötesindedir.www.gaming.gen.tr
Vento VG4200S 850W Gen5 ATX3.0 ARGB ATX Bilgisayar Kasası
VG4200S-850W - Vento VG4200S 850W Gen5 ATX3.0 ARGB ATX Bilgisayar Kasasıpckolik.com.tr
Hocam cidden 33 bin tl ye o sistem çok kötü olacaktı sizin için iyi yaptınız.İptal ettim hocam tutar 2-8 iş günü içerisinde kartınıza yanisiyacaktir bildirimi verdi valla içime kurt düşürdünüznormalde bütçem kasa için 75bin TL ama arkadaş o kadar abartmana gerek yok bu sistem seni idare eder dediği için aldım sonra bi forma yazayım dedim iyiki yazmışım
Artık para gelene kadar bekleyeceğim para geldikten sonra eğer zamanınız varsa 75bin TL'ye kadar öneri alabilirim kasada
Sağol hocam peki 65-75bin TL bandında sağlam ne alabilirim beni uzun yıllar görülebilecek tatmin edebilecek
Siz arkadaşlar beni aydınlatmasanız para güme gidiyodu sağolasınızHocam cidden 33 bin tl ye o sistem çok kötü olacaktı sizin için iyi yaptınız.
Oynicanız oyunlara bağlı bende sistem toplayabilirim fakat arkadaşın topladığı sistemde iyidir.Siz arkadaşlar beni aydınlatmasanız para güme gidiyodu sağolasınız