R5 5600G sistem Metin 2'de takılıyor

anakart işlemci uyumlu mu değil mi diye bakılan siteler vardı aradım bulamadım var mı bildiğin site, ayrıca fanlı ve şeffaf bir kasa istiyorum sadece kasalar bile 2k bildiğin ucuz kasa modeli var mı ram seçimim fazla mı olmuş ? ve sura iyidir bende sura kasıyorum daha yeni başladım yıllar sonra aldık gene zehri :D

anakart işlemci uyumlu mu değil mi diye bakılan siteler vardı aradım bulamadım var mı bildiğin site, ayrıca fanlı ve şeffaf bir kasa istiyorum sadece kasalar bile 2k bildiğin ucuz kasa modeli var mı ram seçimim fazla mı olmuş ? ve sura iyidir bende sura kasıyorum daha yeni başladım yıllar sonra aldık gene zehri :D
İşlemci anakart uyumlu.

1695507941218.png

Pahalıdan ucuza kasa ATX kasa sıralaması.
Çünkü anakartın ATX tipi, o yüzden ATX kasa bakman lazım.

Gameforce Glass 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası 1k en güzeli bu ama psu yok önerin var mı ? f/P​

Ekran kartı almadığın için 250-300 Watt arası bir PSU işini görür. Bazı kasalar 250 Watt - 300 Watt PSU oluyor. İstersen öyle modellerde bak, PSU içinde montajlı oluyor.

Bu kasa da güzel, beğendim ben. Sen de beğendiysen al yani.

reis mt2 deydim dalmışım kusura bakma ön tarafında hava giriş yeri az bi sıkıntı olur mu diye düşünüyorum yoksa kasa güzel birde bu resimde gözüken 3 ön 1 arka fan üzerinde gelecek değil mi bazı yorumlarda başka kasalar fansız gelmiş taklaya gelmeyelim.

Yeni konular

Geri
Yukarı