R5 5600G sistem Metin 2'de takılıyor

oquzhan11

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar yardımınız lazım. Ben MT2 oynuyorum ancak takılıyor, çok garip bir şey. AMD FX6300 işlemci ve GTX 1050 Gaming X var 2 GB. GTA 5 CS:GO Bannerlord gibi oyunları oynuyorum ancak MT2'ye gelince işler değişiyor. FX serisi işlemci olan çoğu kişide böyle MT2 formlarında bu takılmayı çözebilen olmadı. Takılmayan FX kullanıcısı nadirdir öncelikle bu konuda bilgisi tahmini olan var mı? Ben Windows Antimalware Service Executable adında bir şeyi kısıtladım, şu an aşırı fark yarattı. Bu tarz tavsiyesi olan vardır umarım diğer taraftan.

AMD Ryzen 5 5600G.
Gigabyte-B550-Gaming-X-v2-AMD
Goodram-8 GB-irdm-PRO-4000MHz-CL18-DDR4-beyaz-Single-kit-ram_u23892? Gclid.
BitFenix-nova-mesh-SE-TG-600W-BFC-NSE-300-wwgkp

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer pazar yerine gidersen kasıyor maalesef. Birçok sistemde de kasıyor.
Bir de eğer oyunda uzun zamanlar durursan kasmaya başlıyor.

Bu işlemciyle alakalı değil, oyunla alakalı bir durum. Metin2 eski ve kendini geliştirmeyen bir oyun.

ne yazık ki dediğim o değil youtube mt2 fx-6300 oto av sorunu yaz 30 saniyelik video ile anlayacaksın herşeyi korkum şu şuan 6300 var yeni kasa toplayacağım amd olacak yine ya gene aynısı olursa ???

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

buyrun kimisi ekran kartı yüzünden diyor kimisi amd işlemciler böyle diyor ?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

buyrun kimisi ekran kartı yüzünden diyor kimisi amd işlemciler böyle diyor ?

Bak video açıklamasında adam benim dediğimi diyor.

Video açıklaması bu: "Sadece kasılırken meydana geliyor.Oyundan çıkmadan düzelmiyor.Bazen 10 dk bazen 1 saatte bir oluyor.Yalnız ekrandaki herşey donmuyor mesela mouse imlecinin oynatabiliyoruz ve mesajlara bakabiliyoruz açılan şeyler kapanmıyor yüzeysel donma gerçekleşiyor."

Bende bunu yazdım: Bir de eğer oyunda uzun zamanlar durursan kasmaya başlıyor.

Bu oyunun sorunu.
Intel, AMD, Nvidia GPU'larda da denedim.
Inteli, AMD işlemcilerde de denedim.

Sistem iyiyse tabi direkt kasmıyor öyle.

5600G'de çok mu kasıyor senin?

bende 5600g yok fx6300 var konu başlığını ben yanlış yazmışım admın de yanlış düzeltmiş :D

5600g

bu yukarda ki sistemi toplamak istiyorum asıl konu açma amacım o nasıl sistem toplanır mı 15 bine denk gelecek gibi duruyor değer mi ???

bende 5600g yok fx6300 var konu başlığını ben yanlış yazmışım admın de yanlış düzeltmiş :D

5600g

bu yukarda ki sistemi toplamak istiyorum asıl konu açma amacım o nasıl sistem toplanır mı 15 bine denk gelecek gibi duruyor değer mi ???
Bende de böyle bir AMD APU vardı, rahat ol güzel oynatıyor Metin2'yi.

Hatta 2 hafta içinde 65 level Sura kasmıştım.
Full +9 sett dizdim, yabbie'den kastım parayı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı