R5 5600H işlemcili Acer Nitro 5 nasıldır?

Hocam bende almayı düşünüyordum bunu ama bir arkadaş alma dedi de kararsız kaldım o yüzden dediğim model ASUS'un TUF modelleri onu önerdi ama bu özelliklerde bu fiyata var mı?

Hocam neye göre çöp yani şikayetiniz nedir tam olarak.

i7 9750H GTX1660 Ti bir laptop aldım 17.3 inç, ilk haftasında bilgisayarda ölü piksel, ekran kartından kaynaklı kilitlenme sorunu ciddi bir sorun yani bu 2-3snylik drop değil saat bile donuyor ve PC kilitleniyor ekran kartı dııt dııt ediyor (yeniden başlatana kadar düzelmiyor ve anakart değişmeden bir çözümü yok.), ekranı kötü, klavyesinde deli gibi silinmeler oluyor şu anda Monster kullanıyorum monsterdede fazlasıyla bu tarz sorunlar yaşıyorum tavsiyem özellikten kısıp MSI bakmanız veya ASUS, Lenovo gibi markalara yönelmeniz olacaktır, Lenovo'yu 7 sene kullandım gayet iyiydi

Hocam neye göre çöp yani şikayetiniz nedir tam olarak.
teknik servis bana hakaret etti ya düşünebiliyor musun lan ne istiyorsun bilader dedi adam bana ahahahaha şaka gibi ama gerçek

i7 9750H GTX1660 Ti bir laptop aldım 17.3 inç, ilk haftasında bilgisayarda ölü piksel, ekran kartından kaynaklı kilitlenme sorunu ciddi bir sorun yani bu 2-3snylik drop değil saat bile donuyor ve PC kilitleniyor ekran kartı dııt dııt ediyor (yeniden başlatana kadar düzelmiyor ve anakart değişmeden bir çözümü yok.), ekranı kötü, klavyesinde deli gibi silinmeler oluyor şu anda Monster kullanıyorum monsterdede fazlasıyla bu tarz sorunlar yaşıyorum tavsiyem özellikten kısıp MSI bakmanız veya ASUS, Lenovo gibi markalara yönelmeniz olacaktır, Lenovo'yu 7 sene kullandım gayet iyiydi.

Teknik servis bana hakaret etti ya düşünebiliyor musun lan ne istiyorsun birader dedi adam bana ahahahaha şaka gibi ama gerçek.

Bayağı sıkıntılıymış ya o zaman dediğin markalardan önerebileceğin marka var mıdır yapacaklarım yoğunlukla kodlama yazılım olacak oyun oynamak da olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı