R5 5600H RTX 3050 sistem her oyunu kaldırır mı?

Bütçeniz ne kadar hocam daha iyilerini bulabilirim belki 3050 gibi bir kart almanızı önermem çünkü.

17.000 gibi bir bütçem var. Piyasada MX GTX serileri çoğunlukta genelde. Ben RTX serisi almak istiyorum DLSS özelliğiyle yüzünden biraz da.

Öyle ya da böyle DLSS aracılığıyla ortalama düzeyde birkaç sene içindeki pek çok oyunu açar. Bütçe dahilinde daha iyi dizüstülere bakılabilir ya da masaüstü de olabilir. Bütçeniz nedir ve dizüstü lazım mı?

17.000 gibi bir bütçem var. Pansiyonda bir öğrenciyim laptop olması da şart o yüzden bu fiyata oyun anlamında en iyisini bulmak istiyorum.
 

Hocam bütçeyi yükseltip alınabilecek en iyi laptop bu 3050 laptoplar için 17k rakam bir tek bana fazla geliyor olamaz daha ucuza 3050 laptoplar bulmak mümkün:

 

Hocam bütçeyi yükseltip alınabilecek en iyi laptop bu 3050 laptoplar için 17k rakam bir tek bana fazla geliyor olamaz daha ucuza 3050 laptoplar bulmak mümkün:


Hocam attığınız HP Victus'a bütçem yetmez maalesef. Acer ise fiyatına göre çok iyiymiş aslında o kadar ucuz olmasına ben de çok şaşırdım, bir yerden kısıtlanmış olduğunu düşünüyor insan hemen. Ama tabii ki de araştırmak lazım. Diğer bir konu ise 17 bin civarına alınabilecek en yüksek laptoplarda 3050 hadi bilemedin 3050 Ti var yani piyasa böyle. Daha iyisini bulmak ben de isterim tabii ki de.
 
Bunları öneririm.
@AdemFerr
 
Merhaba, ben de laptop almayı düşünüyordum rahatlık açısından çok etki ediyor ama aklınızda masaüstü de yer alıyorsa ''ki bütçenize çok çok uygun gelecek ve sizi rahat tutacak'' şöyle bir sistem var, valorant 450+fps rd2 110+ fps bazında çok tatlı bir sistem. Ama siz laptop almak istiyorsanız söylediğiniz sistemi öneririm. Ki rtx 3050ler laptoplarda resmen çöp bir mekanizma ile çalışıyor. Gtx 166ti'nin masaüstünde verdiği performans ile eşdeğer resmen. Ve 4gb ekran hafızası koydukları için fazlasıyla darboğaz yapıyor.



+laptop olarak asusun bu serisini önerebilirim, ASUS Rog Strıx G15 G513ıc-hn095 Amd Ryzen 7 4800h 16gb 1tb 4gb Rtx3050 Fhd 144hz Freedos Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
 
Merhaba, ben de laptop almayı düşünüyordum rahatlık açısından çok etki ediyor ama aklınızda masaüstü de yer alıyorsa "ki bütçenize çok çok uygun gelecek ve sizi rahat tutacak" şöyle bir sistem var, Valorant 450+FPS RD2 110+ FPS bazında çok tatlı bir sistem. Ama siz laptop almak istiyorsanız söylediğiniz sistemi öneririm. Ki RTX 3050'ler laptoplarda resmen çöp bir mekanizma ile çalışıyor. GTX 166Ti'nin masaüstünde verdiği performans ile eş değer resmen. Ve 4 GB ekran hafızası koydukları için fazlasıyla darboğaz yapıyor.


Ya ne bu masaüstü meraklılığı adam pansiyonda öğrenci olduğunu belirtmiş sen hala yok masaüstü cart curt.

Bu arada attığım Acer Aspire 7 de 60W 3050 var yani en düşük 3050 kartlar siz RTX cart curt dediğiniz ve bütçeniz düşük olduğu için attım Acer Nitro 5 AN515-46-R22Y Notebook bu güzelmiş 95W.
 
Ya ne bu masaüstü meraklılığı adam pansiyonda öğrenci olduğunu belirtmiş sen hala yok masaüstü cart curt.
Kardeşim adam konuyu açtığı gibi yazmaya başladım ne gelip çat diye eksi atıyorsun sonrasında pansiyonda yaşadığını yeni gördüm konumu düzelttim zaten?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı