R5 5600H - RTX 3060 laptop CS2'de 100 dereceye ulaşıyor

acemiteknolojici

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba HP Victus R5 5600H ve 3060 RTX Gaming laptopum var, normalde CS 2 oynarken hiç CPU 100 dereceyi görmezdi fakat bugün fark ettim ki Victus'un ayarlarından işlemci 101 dereceye gelmiş. Bu yeni güncellemeden kaynaklı mı veya başka fikri olan var mı?

Merhaba HP Victus R5 5600H ve 3060 RTX Gaming laptopum var, normalde CS 2 oynarken hiç CPU 100 dereceyi görmezdi fakat bugün fark ettim ki Victus'un ayarlarından işlemci 101 dereceye gelmiş. Bu yeni güncellemeden kaynaklı mı veya başka fikri olan var mı?

Termal macun bakımı ne zaman yaptın. Virüs testi de yapmanı öneririm.

Aynı sorun benim HP Victus laptopumdada oldu sıfırlayıp içini temizledim 80 civarlarına düştü CS2 de.

Görev Yöneticisi'nden CPU oyun oynamazken ne tüketiyor diye bakın ilk olarak. Eğer stok fansa onu da değiştirmenizi öneririm yeni bir işlemci fanı alın. Ya da toz dolduysa hava delikleri tıkanmış olabilir.

Son düzenleme:
Görev Yöneticisi'nden CPU oyun oynamazken ne tüketiyor diye bakın ilk olarak. Eğer stok fansa onu da değiştirmenizi öneririm yeni bir işlemci fanı alın. Ya da toz dolduysa hava delikleri tıkanmış olabilir.
ilk açtığımda 60 43 14 7 4 3 şeklinde iniyor

Kaliteli bir termal macun sürmen gerekiyor. Yeni konu açıp sistem bilgilerini yaz ve hangi termal macunu sürmeliyim diye belirt hocam.
tamam hocam teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı