R5 5600X alınır mı?

Tigger

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, 3060 Ti ile birlikte 3600 ve 5600X arasında kararsız kaldım. Sistemi uzun bir süre sadece 1080P monitörde kullanabileceğim, 2K monitörler oldukça pahalı. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Hocam ben 3600 alacağım ama keşke biraz bütçe arttırabilsem de 5600X alsam 2'si rakip bile olamaz. Biri F/P iken biri sadece performans.

Teşekkürler, düşündüğüm sistem hakkında net bir yorum alabilirsem çok memnun olurum dostlar.

Alınır, taş gibi işlemci. 3600'ü tokatlar. 1080P'de 3060 Ti'ye darboğaz yapmaz. 3600 alırsan yapar.
Taş gibi işlemci gerçekten. Yeni seri işlemcilerin iyi olacağını biliyorduk zaten, ama bu kadar iyi performans beklentimizin ötesindeydi. Bütçe varsa hiç düşünme al.
Taş gibi işlemci elmas görse kıskanır yeni sistem topladığımda bu işlemciyi kaçırmam inşallah herkese nasip olur .:)
Hocam ben 3600 alacağım ama keşke biraz bütçe arttırabilsem de 5600X alsam 2'si rakip bile olamaz. Biri F/P iken biri sadece performans.
Alınır,mükemmel işlemci.

(arkadaşımdan alacağım)

İtopya'daki ürünleri şubeden teslim alacağım, kargo sorunu olmayacak. :)

Teşekkürler, düşündüğüm sistem hakkında net bir yorum alabilirsem çok memnun olurum dostlar.

(Arkadaşımdan alacağım)

İtopya'daki ürünleri şubeden teslim alacağım, kargo sorunu olmayacak. :)

Hocam tavsiyem o RAM'leri almayın. Ya da kalsın anakart.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı