R5 5600X - GTX 1660 Super sistem ne kadar eder?

Sadece anakart SSD RAM işlemci toplarsın o fiyata hocam ekran kartı olur belki.

Kasa PSU'ya para yetmeyebilir.

R5 7500F 5500TL.
A620 3300TL sıfır.
1x16 GB 1850TL sıfır.
600W PSU 700-800TL
RX 5600XT 3000-3500TL
500GB SSD 1000TL.

Bol keseden fiyat verdim 16bin TL tutuyor. Yine bundan daha iyisini toplarsın aynı fiyatlara.

8K ya R5 2600-RX 5600XT sistem topladım 2K daha fazla verir işlemciyi 5600 yapardım bu sistemden daha da performanslı toplardım isteseydim. Bana göre belirlenecek demiyorum saçma sapan fiyat veriyorsun 15k ya az zorlasan RX6700 sistem geliyor sen gelmiş GTX1660s sisteme 15k diyorsun. Bilgisi olmayan birine satmak farklı şeyler ederi farklı şeyler satamaz demiyorum ben bilgisi olan biri gidip de 15k asla vermez bu sisteme.

Güzel fiyata koyulan ilanlar çabuk satılır öyle fahiş fiyatlı ilanlar da aylarca yıllarca rafta kalır senin gibiler de piyasası o zanneder. 17-18k ya AM5 toplanıyor 1660S sisteme 15k diyorsun.

Ölücülük yaparak düşüğe almaya çalışmışsın sadece adamın PSU RAM'ı sende var mı ekran kartını değiştirip RX 5600 XT taksa sende işlemcini değiştirip onunkini taksan adamın sistemi yine seninkinden daha iyi oluyor sen yine senin mantığına göre F/P olarak adamdan iyi olamıyosun haberin olsun GTX 1650 sistemi 12'ye sattım bir ay oldu şimdi de alacak sistem arıyorum bana bul at bakalım 12-13'e bir sistem hemen alayım.

R5 7500F 5500TL.
A620 3300TL sıfır.
1x16 GB 1850TL sıfır.
600W PSU 700-800TL
RX 5600XT 3000-3500TL
500GB SSD 1000TL.

Bol keseden fiyat verdim 16bin TL tutuyor. Yine bundan daha iyisini toplarsın aynı fiyatlara.
Sadece ekran kartına baktım 4 k ya 8 ay miningte kullanılmış ekran kartı çıktı diğerlerine bakmıyorum bile.

Sadece anakart ssd ram işlemci toplarsın o fiyata hocam ekran kartı olur belki

Kasa PSU'ya para yetmeyebilir
Soğutucuyuda eklememiş

Son düzenleme:
Ölücülük yaparak düşüğe almaya çalışmışsın sadece adamın PSU RAM'ı sende var mı ekran kartını değiştirip RX 5600 XT taksa sende işlemcini değiştirip onunkini taksan adamın sistemi yine seninkinden daha iyi oluyor sen yine senin mantığına göre F/P olarak adamdan iyi olamıyosun haberin olsun GTX 1650 sistemi 12'ye sattım bir ay oldu şimdi de alacak sistem arıyorum bana bul at bakalım 12-13'e bir sistem hemen alayım.

Sadece ekran kartına baktım 4 k ya 8 ay miningte kullanılmış ekran kartı çıktı diğerlerine bakmıyorum bile.

Yav kardeşim neyi zorluyorsun ne ölücüsü ben sadece işlemci ekran kartını 2.el aldım geri kalan parçaların faturasını bile atarım konuyu kirletmek istesem. Uzatmanın mantığı yok dediğimi bile anlamamışsın. 1650'li sistemi 12ye sattığın adam kerizse ben ne yapayım?

Soğutucuyuda eklememiş

Bütçe ayırdım istediğini ekle.

Yav kardeşim neyi zorluyorsun ne ölücüsü ben sadece işlemci ekran kartını 2.el aldım geri kalan parçaların faturasını bile atarım konuyu kirletmek istesem. Uzatmanın mantığı yok dediğimi bile anlamamışsın. 1650'li sistemi 12ye sattığın adam kerizse ben ne yapayım?

Hocam konudan koymayın arkadaşın sorusunun cevabı 1660 li sistem 14 k falan eder

Yorumlar için sağ olun, kardeşim bir de şunu soruyor, 10-20k ekran kartına vereceğime kasayı satıp ekran kartı parasına ekleyip AM5 sisteme geçsem mi diyor? Ayrıca sadece ekran kartı alsa hangi model tavsiye?

Herkes düşük fiyattan her istediğinde bulamıyor verdiğin fiyat aralığında ki ekran kartına bak bi miningli kartı satıyor adam onuda geçtim 1650 ederinden fazlaya satmıs olabilirim evet ama genel olarak 12 değil 10 a versem herkes gözü kapalı alıyordu zaten toplu sistem çünkü tek tek parça alıp uğraşmak kadar zahmetli değil

Kasa eklememişsin soğutucuda yok RAM'i de 16 değil 32'den hesap et e bir de PSU 600W değil 850W onu da bütçeye dahil et bir daha bak ne kadar tutuyor.

Yorumlar için sağ olun, kardeşim bir de şunu soruyor, 10-20k ekran kartına vereceğime kasayı satıp ekran kartı parasına ekleyip AM5 sisteme geçsem mi diyor? Ayrıca sadece ekran kartı alsa hangi model tavsiye?

Eğer 20 k ekran kartına vermeyi düşünüyosa kasayı zaten 15'e satar 35 k Total ediyor bu paraya sıfır AM5 sistem alabiliyorsun sadece kasan 850W olmaz 650W olur RAM 32 olmayabilir 16 olur sıvı soğutucun olmaz tercih senin ben olsam satar AM5 sisteme geçerim ama satmazsa bile ekran kartına 20 k vermesine gerek yok 2. elde daha ucuza bulabilir minimum RTX 4060 öneririm o işlemciyle iyi çalışır amd tarafında 4060 dan performanslısını bulabilmende mümkün.

Hocam konudan koymayın arkadaşın sorusunun cevabı 1660 li sistem 14 k falan eder
15 e de satar zor değil ki ilan hemen satılsın diye 12-13 e koymaya ne gerek var 12-13 e koyacaksa ben alır ilana koyarım sıkıntı değil.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı