mirostik Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2023 #11 Arkadaşlar o zaman hepiniz için uygun ise Noctua nh D15'i alıyorum eğer varsa nh D15s ucuz bir site bana atabilir misiniz?
Arkadaşlar o zaman hepiniz için uygun ise Noctua nh D15'i alıyorum eğer varsa nh D15s ucuz bir site bana atabilir misiniz?
LuckyThing Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2017 Mesajlar 1.634 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2023 #12 mirostik dedi: Arkadaşlar o zaman hepiniz için uygun ise Noctua nh D15'i alıyorum eğer varsa nh D15s ucuz bir site bana atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... O biraz büyük kasanıza bakarak alın işlemci soğutacağım derken kasanın hava sirkülasyonunu bozmayın.
mirostik dedi: Arkadaşlar o zaman hepiniz için uygun ise Noctua nh D15'i alıyorum eğer varsa nh D15s ucuz bir site bana atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... O biraz büyük kasanıza bakarak alın işlemci soğutacağım derken kasanın hava sirkülasyonunu bozmayın.
mirostik Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2023 #13 @LuckyThing kasam maksimum 165 mm alıyor imiş burada tam 165mm cuk diye oturur bence sizce nasıl olur?
@LuckyThing kasam maksimum 165 mm alıyor imiş burada tam 165mm cuk diye oturur bence sizce nasıl olur?
LuckyThing Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2017 Mesajlar 1.634 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2023 #14 mirostik dedi: @LuckyThing kasam maksimum 165 mm alıyor imiş burada tam 165mm cuk diye oturur bence sizce nasıl olur? Genişletmek için tıkla... RAM'lere de teması olmayacaksa alabilirsiniz.
mirostik dedi: @LuckyThing kasam maksimum 165 mm alıyor imiş burada tam 165mm cuk diye oturur bence sizce nasıl olur? Genişletmek için tıkla... RAM'lere de teması olmayacaksa alabilirsiniz.
mirostik Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2023 #15 @LuckyThing onu nasıl ölçebilirim bilgi verebilir misiniz?
LuckyThing Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2017 Mesajlar 1.634 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2023 #16 mirostik dedi: @LuckyThing onu nasıl ölçebilirim bilgi verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Anakartınızın modeline bakabilirsiniz sitesinde desteği yazar.
mirostik dedi: @LuckyThing onu nasıl ölçebilirim bilgi verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Anakartınızın modeline bakabilirsiniz sitesinde desteği yazar.
mirostik Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2023 #17 @LuckyThing ben bulamadım da en başa anakart modelini yazmıştım ben anlamadım siz baksanız hava soğutmayı zaten biliyorsunuz nh D15.
@LuckyThing ben bulamadım da en başa anakart modelini yazmıştım ben anlamadım siz baksanız hava soğutmayı zaten biliyorsunuz nh D15.
LuckyThing Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2017 Mesajlar 1.634 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2023 #18 ASUS TUF Gaming B550M-Plus | Motherboard Compatibility | Noctua Compatibility Centre uyumluymuş.
mirostik Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2023 #19 @LuckyThing uyumluymuş bilgi için teşekkürler çok yardımcı oldunuz Allah razı olsun hemen alacağım şu an çok mutluyum.
@LuckyThing uyumluymuş bilgi için teşekkürler çok yardımcı oldunuz Allah razı olsun hemen alacağım şu an çok mutluyum.
M maethril Decapat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 633 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2023 #20 mirostik dedi: @LuckyThing uyumluymuş bilgi için teşekkürler çok yardımcı oldunuz Allah razı olsun hemen alacağım şu an çok mutluyum. Genişletmek için tıkla... Nh D15 zaten en iyilerinden birisi goruntusude hoşuna gittiyse hayırlı olsun hocam.
mirostik dedi: @LuckyThing uyumluymuş bilgi için teşekkürler çok yardımcı oldunuz Allah razı olsun hemen alacağım şu an çok mutluyum. Genişletmek için tıkla... Nh D15 zaten en iyilerinden birisi goruntusude hoşuna gittiyse hayırlı olsun hocam.