Farkındayım zamanında bakarken çok çektirmişti boyut konusu. Kasa genel olarak küçük. O yüzden sıvı soğutma düşünüyorum ilerde diğer parçaları da yükseltebilirim öneri var mıdırBunu alırsanız kasa kapağını açık bırakmanız gerekiyor bilginize.
Farkındayım zamanında bakarken çok çektirmişti boyut konusu. Kasa genel olarak küçük. O yüzden sıvı soğutma düşünüyorum ilerde diğer parçaları da yükseltebilirim öneri var mıdırBunu alırsanız kasa kapağını açık bırakmanız gerekiyor bilginize.
Yok hocam yaklaşık 4 senedir kullanıyorum hazır sistemdi. Aldıktan 2 sene sonra çift kuleli soğutucu alıp termal macununu yeniledim kendim, bu sorun çıkınca da geçen aylarda bir kere daha yeniledim macunu
Emin değilim hocam baktım da bulamadım Snowman markasınındı burdan önermişlerdi yine fp olarakHangi soğutucuyu kullanıyorsun şu an?
İşlemcim oyunlarda 100 dereceye kadar çıkıyor, boşta bile 80 derecede, ağır yükte her 30 40 dakikada bir hata verip kapanıyor. Kasa temiz ve termal macun da yeni sayılır. Sıvı soğutma düşünüyorum. Bütçe 2000 civarı.
Kasanın linki: Versa T35 Tempered Glass RGB Mid-Tower Chassis
Emin değilim hocam baktım da bulamadım Snowman markasınındı buradan önermişlerdi yine F/P olarak
150mm altında kule soğutucu var mıdır bildiğiniz?
Dostum bak şunu demek istiyorum; sende stok bile olsa boşta 80 olmaması lazım. Asıl buna odaklan sonra soğutucu alırsın.Normal olmadığının ben de farkındayım o yüzden buraya yazıyorum
O çıkarımı yapabildim herhalde ama çözümü bulamadım... siz ne dersiniz sorun için, aklınızda bir şeyler var mıDostum bak şunu demek istiyorum; sende stok bile olsa boşta 80 olmaması lazım. Asıl buna odaklan sonra soğutucu alırsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.