xBuLuTx
Megapat
Daha fazla
Dostum bana işlemcileri anlatma gayet iyi biliyorum aynı işlemci olduğunu.İkisi aynı işlemci diyorum, anlamıyorsun. Anlatmaya çalışmayacağım da. Bildiğini oku.
Kazık yerden baktığıma dair herhangi bir bilimsel makale, objektif gözlem verisi olmadığına göre bu hipotezi çürütüyorum.600 TL nerede hocam 380TL fark var siz kazık yerden bakmışsınız sanırım az önce hesapladım çünkü.
Vakti zamanında değiliz hocam şimdiki zaman üzerinden konuşalım diyerek ben de sizin hipotezinize darbe uyguluyorum.Kazık yerden baktığıma dair herhangi bir bilimsel makale, objektif gözlem verisi olmadığına göre bu hipotezi çürütüyorum.
Vakti zamanında 600 lira kadar farkları vardı. Ayrıca, aynı işlemcinin hız aşırtılmış versiyonuna 380 lira fazla vermek dahi saçmalıktan bir adım öteye gidemez.
Kazık yerden baktığıma dair herhangi bir bilimsel makale, objektif gözlem verisi olmadığına göre bu hipotezi çürütüyorum.
Vakti zamanında 600 lira kadar farkları vardı. Ayrıca, aynı işlemcinin hız aşırtılmış versiyonuna 380 lira fazla vermek dahi saçmalıktan bir adım öteye gidemez.
Parayı verip almasıyla ne alakası var acaba? Bizi ilgilendirmezmiş bir de...Vakti zamanında değiliz hocam şimdiki zaman üzerinden konuşalım diyerek ben de sizin hipotezinize darbe uyguluyorum.
Adamın parası vardır verir bu kimseyi ilgilendirmez.
İşlemciyi kafasına koymuş sizden anakart tavsiyesi istemiş işlemci istese işlemci yazardı.
Parayı verip almasıyla ne alakası var acaba? Bizi ilgilendirmezmiş bir de...
Gidip aynı işlemciye fazla para mı versin durduk yere? Gereksiz yere harcanabilecek 380 liradan kurtarmaya çalışıyoruz burada. Anakart istiyorsanız, buyurun anakart.
MSI B550M PRO-VDH AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B550M PRO-VDH AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B550M PRO-VDH AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.249,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.438,28 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
O konuyu unuttukSoğutucu ne oldu hocam? Sistemde soğutma yok. 214 XT alabilir arkadaş.
Hem overclock yapmayıp hem de sıvı soğutmaya bir ton para gömmek. İlginç bir seçim olmuş açıkçası5600x alacaksa absürt O.C'lar yapmaya gerek yok ve yapmayacaksa.
Sana önerim dostum :
1K'ya bunu alıyorsun zaten VRM soğutuculu bir anakart.Msi B450M PRO-VDH MAX AMD B450 3866 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 mATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
Msi B450M PRO-VDH MAX AMD B450 3866 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 mATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Geriye kalan 1K paranla da üzerine ekleme yapıp sıvı soğutma alıyorsun bakıyorsun keyfine.
B550'lere 2K para vermeye değmez.
5600X alacaksa absürt O.C'lar yapmaya gerek yok ve yapmayacaksa.
Sana önerim dostum:
1K'ya bunu alıyorsun zaten VRM soğutuculu bir anakart.Msi B450M PRO-VDH MAX AMD B450 3866 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 mATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
Msi B450M PRO-VDH MAX AMD B450 3866 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 mATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Geriye kalan 1K paranla da üzerine ekleme yapıp sıvı soğutma alıyorsun bakıyorsun keyfine.
B550'lerin bazı modellerine 2K para vermeye değmez.