tamamdır yeni anakart alınca oc yaparımO anakarta arkadaşın dediği gibi OC yaparsan VRM soğutması olmadığı için throttle yiyebilirsin; yani anakart sıcaklığından ötürü işlemci performans kaybı yaşayabilirsin. Stok halde kullan geç.
tamamdır yeni anakart alınca oc yaparımO anakarta arkadaşın dediği gibi OC yaparsan VRM soğutması olmadığı için throttle yiyebilirsin; yani anakart sıcaklığından ötürü işlemci performans kaybı yaşayabilirsin. Stok halde kullan geç.
Öneriyi yaptıktan sonra anakartını belirttiği için biraz zamanlama kurbanı oldum.Stok halde de kullanılacaksa SE-224-XT daha uygun olur gibime geldi? FUMA 2 önerecektim ama para cepte kalsın.
Rahatsız oluyorsan fan eğrisi yapabilirsin. Zaten i5 11500'ü serin tutacağından dolayı %50 devirlerde gezinmesi yetecektir.@BerkayZ87 hocam bu T6 için çok sesli çalışıyor diyorlar?
Bende i5 11500 için düşünüyorum bunu da. Karar veremedim.
Stok halde de kullanılacaksa SE-224-XT daha uygun olur gibime geldi? FUMA 2 önerecektim ama para cepte kalsın.
Freezer 34 o fiyatı hak etmiyor. Bana kalırsa diğeri de hak etmiyor ama ARGB istiyorsan bir şey diyemem.![]()
Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 2.019,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
ID-Cooling SE-224-XT ARGB V2 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ID-Cooling SE-224-XT ARGB V2 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-224-XT ARGB V2 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Muhtemelen ikisinden birini alacağım.
Rahatsız oluyorsan fan eğrisi yapabilirsin. Zaten i5 11500'ü serin tutacağından dolayı %50 devirlerde gezinmesi yetecektir.
![]()
Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 2.019,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
ID-Cooling SE-224-XT ARGB V2 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ID-Cooling SE-224-XT ARGB V2 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-224-XT ARGB V2 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
muhtemelen ikisinden birini alacağım.
Sabit yanıyor, değiştiremiyorsun.Anladım hocam peki Rainbow olanı alsam renkleri sabit mi yanıyor ayarlanabiliyor mu? Bir de kendi konumda kasa için sizden yorum talep etmiştik de görmediniz sanırım.
Konu linki atarsan oraya geleyim, burası kirlenmesin.Yeni sistem diziyorum da Gametech Galaxy kasa aldım.
Dünkü indirimde de i5 11500 ve B560 Tomahawk Wi-Fi aldım. Bu kasada çok sıkıntı yaşar mıyım? Ekstra elimde 2 fan vardı onlar çalışmıyor aparata uymama gibi bir durum oluyor mu?
Fazla sordum sizi yakalamışken kusura bakmayın![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.