Yusuf3 Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #11 picl zhmey dedi: Kasan maksimum 240 mm destekliyor üstte. 240 mm soğutmalar arasından F/P olarak H100 öneririm. Genişletmek için tıkla... Şu an pek param yok bunu alasım var olur mu bu sence ThermalRight Frozen Notte 240 ARGB 240mm Intel-AMD Uyumlu İÅlemci Sıvı SoÄutucu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
picl zhmey dedi: Kasan maksimum 240 mm destekliyor üstte. 240 mm soğutmalar arasından F/P olarak H100 öneririm. Genişletmek için tıkla... Şu an pek param yok bunu alasım var olur mu bu sence ThermalRight Frozen Notte 240 ARGB 240mm Intel-AMD Uyumlu İÅlemci Sıvı SoÄutucu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
picl zhmey Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 4.499 Makaleler 5 Çözümler 40 10 Ağustos 2024 #12 Yusuf3 dedi: Şu an pek param yok bunu alasım var olur mu bu sence? ThermalRight Frozen Notte 240 ARGB 240mm Intel-AMD Uyumlu İÅlemci Sıvı SoÄutucu Fiyatı, Yorumları - Trendyol Genişletmek için tıkla... Thermalright Frozen Notte 240 ARGB 240mm Intel-AMD Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu Olur. Burada daha ucuz. Phantom Spirit de alabilirsin ancak kozmetik diyorsan FN240 alınır.
Yusuf3 dedi: Şu an pek param yok bunu alasım var olur mu bu sence? ThermalRight Frozen Notte 240 ARGB 240mm Intel-AMD Uyumlu İÅlemci Sıvı SoÄutucu Fiyatı, Yorumları - Trendyol Genişletmek için tıkla... Thermalright Frozen Notte 240 ARGB 240mm Intel-AMD Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu Olur. Burada daha ucuz. Phantom Spirit de alabilirsin ancak kozmetik diyorsan FN240 alınır.
Yusuf3 Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #13 picl zhmey dedi: Thermalright Frozen Notte 240 ARGB 240mm Intel-AMD Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu Olur. Burada daha ucuz. Phantom Spirit de alabilirsin ancak kozmetik diyorsan FN240 alınır. Genişletmek için tıkla... Alıyorum bunu ben pek anlamam soğutucudan falan anakartta soketi falan vardır değil mi?
picl zhmey dedi: Thermalright Frozen Notte 240 ARGB 240mm Intel-AMD Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu Olur. Burada daha ucuz. Phantom Spirit de alabilirsin ancak kozmetik diyorsan FN240 alınır. Genişletmek için tıkla... Alıyorum bunu ben pek anlamam soğutucudan falan anakartta soketi falan vardır değil mi?