R5 5600X için soğutucu alınmalı mı?

Ahmet faruk313

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Ryzen 5600X işlemcinin stok soğutucusu var. Kasa MSI MAG Forge. Cougar marka sıvı soğutucu almak istiyorum gerek var mı sizce?

Buna kullanıp karar verebilirsiniz. İşlemciyi teste sokun. Eğer stok soğutucu yeterli gelmez ise başka bir soğutucu alabilirsiniz. 6 Core 12 Thread bir işlemciyi soğutmak zor olabilir.

Alacağınız soğutucuya göre değişir fakat almanız iyi olacaktır, işlemciyi teste sokup sıcaklıklarına göre karar vermeniz daha iyi olacaktır.

Bütçeniz nedir? Çok bütçen yoksa şu alınabilir, işini gayet görür. Alttaki 2 fanlısı.

Bütçeniz nedir? Çok bütçen yoksa şu alınabilir, işini gayet görür. Alttaki 2 fanlısı.

500 lira Max diye düşünüyordum Cougar'ın 600 TL'lik sıvı soğutucusunu gördüm kullandığım PSU'da Cougar. Bayağı kaliteli marka onu alabilirim. Bütçe bu civarlar işte

Son düzenleme:
500 lira maksimum diye düşünüyordum Cougar'ın 600 TL'lik sıvı soğutucusunu gördüm PSU'da Cougar bayağı kaliteli marka onu alabilirim. Bütçe bu civarlar işte.
Sıvı soğutma linki bırakabilir misiniz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı