A arasabb Decapat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #1 Gigabyte B450M K ile Ryzen 5 5600X uyumlu değil mi? sadece BIOS Update gerekiyor diye biliyorum.
Novelist Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 5.145 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #2 arasabb dedi: Gigabyte B450M K ile Ryzen 5 5600X uyumlu değil mi? Sadece BIOS Update gerekiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Evet sadece BIOS'u guncellemen yeterli. Uyumsuzluk söz konusu değil. Artı 0 Eksi
arasabb dedi: Gigabyte B450M K ile Ryzen 5 5600X uyumlu değil mi? Sadece BIOS Update gerekiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Evet sadece BIOS'u guncellemen yeterli. Uyumsuzluk söz konusu değil.
KS KS A arasabb Decapat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #3 Novelist dedi: Evet sadece BIOS'u guncellemen yeterli. Uyumsuzluk söz konusu değil. Genişletmek için tıkla... Hangi bios sürümüne güncellemeliyim en son sürüm mü Artı 0 Eksi
Novelist dedi: Evet sadece BIOS'u guncellemen yeterli. Uyumsuzluk söz konusu değil. Genişletmek için tıkla... Hangi bios sürümüne güncellemeliyim en son sürüm mü
Novelist Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 5.145 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #4 arasabb dedi: Hangi BIOS sürümüne güncellemeliyim en son sürüm mü? Genişletmek için tıkla... Evet ama beta olmamasina dikkat et. Eğer son çıkan beta gözüküyorsa bir öncekini indir. Artı 0 Eksi
arasabb dedi: Hangi BIOS sürümüne güncellemeliyim en son sürüm mü? Genişletmek için tıkla... Evet ama beta olmamasina dikkat et. Eğer son çıkan beta gözüküyorsa bir öncekini indir.
KS KS A arasabb Decapat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2023 #5 Novelist dedi: Evet ama beta olmamasina dikkat et. Eğer son çıkan beta gözüküyorsa bir öncekini indir. Genişletmek için tıkla... peki aldığım anakart direk desktop ready gelirmi Artı 0 Eksi
Novelist dedi: Evet ama beta olmamasina dikkat et. Eğer son çıkan beta gözüküyorsa bir öncekini indir. Genişletmek için tıkla... peki aldığım anakart direk desktop ready gelirmi
Novelist Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 5.145 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2023 #6 arasabb dedi: Peki aldığım anakart direk desktop ready gelir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır gelmez BIOS güncellemen şart. Artı 0 Eksi
arasabb dedi: Peki aldığım anakart direk desktop ready gelir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır gelmez BIOS güncellemen şart.
KS KS A arasabb Decapat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2023 #7 Novelist dedi: Hayır gelmez BIOS güncellemen şart. Genişletmek için tıkla... Ama başka ryzen bir işlemcim yok nasıl güncelleyeceğim Artı 0 Eksi
Novelist dedi: Hayır gelmez BIOS güncellemen şart. Genişletmek için tıkla... Ama başka ryzen bir işlemcim yok nasıl güncelleyeceğim
Novelist Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 5.145 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2023 #8 Anakarti alacagin yerle görüş rica et yardımcı olurlar. Eğer olmazsa anakart geldiğinde bir bilgisayarciya götürür elli yüz liraya hallettirirsin. Artı 0 Eksi
Anakarti alacagin yerle görüş rica et yardımcı olurlar. Eğer olmazsa anakart geldiğinde bir bilgisayarciya götürür elli yüz liraya hallettirirsin.
KS KS A arasabb Decapat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2023 #9 Novelist dedi: Anakarti alacagin yerle görüş rica et yardımcı olurlar. Eğer olmazsa anakart geldiğinde bir bilgisayarciya götürür elli yüz liraya hallettirirsin. Genişletmek için tıkla... İtopya Dan aldım Artı 0 Eksi
Novelist dedi: Anakarti alacagin yerle görüş rica et yardımcı olurlar. Eğer olmazsa anakart geldiğinde bir bilgisayarciya götürür elli yüz liraya hallettirirsin. Genişletmek için tıkla... İtopya Dan aldım