R5 5600X İşlemciye Anakart Önerisi

ilkerp

Hectopat
Ryzen 5 5600X ile uyumlu (zen 3 desteği olan), işlemcimi tanıtmak için önceki nesil işlemcilerle güncellememi gerektirmeyecek bir anakart arıyorum. B550M S2H uygun galiba bu kriterlere ama sizlerin de fikrini almak isterim. Bütçe 1000TL'ye kadar çıkabilir. Sistemimi yazayım,
Ekran kartı: Radeon R7 240(piyasa sebebiyle şimdilik bunla devam edeceğim, ileride 3060 Ti almayı düşünüyorum)
İşlemci: Ryzen 5 5600X.
RAM: 2x8GB HyperX Fury 3200MHz.
SSD: Samsung 970 EVO Plus 1TB.
PSU henüz almadım ama Zalman gigamax 750W 80+ Bronze almayı düsünüyorum, PSU'da önerebilirsiniz ayrıca.
Bu parçaları destekleyecek bir anakart olursa iyi olur, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yurt dışı:

Önerebilirim:

Takip ederseniz B550-A Pro yer yer 1000-1100TL gibi fiyatlara düşüyor. Kaçırmayın derim. :)

Bundan aldım bir tane, 1500X'i vuracağım üzerine gelince. Yalnız 5600X'in fiyatları ne güzel düşüyor öyle. AMD el mi attı ne oldu acaba.

Stoklar geliyor ve dolar düşüşte, normaldir. Şahsen biraz pahalıya aldım fakat üzülmüyorum gelen silikon çok iyi çünkü. Anakart fiyatı için çok çok iyi fakat 1500X destekliyor mu emin değilim, onu bir araştırın derim.

Stoklar geliyor ve dolar düşüşte, normaldir. Şahsen biraz pahalıya aldım fakat üzülmüyorum gelen silikon çok iyi çünkü. Anakart fiyatı için çok çok iyi fakat 1500X destekliyor mu emin değilim, onu bir araştırın derim.

O halledilir, Ryzen 1000 ile kullananlar var. Olmadı bir süre yatar kutusunda.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı