R5 5600X mi R5 5600 mü?

EnesKY.1

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar GTX 1660 ekran kartım var ve gayet memnunum fakat işlemcimden hiç memnun değilim, AMD 5 2600 işlemcim var ve biliyorsunuz Valorant'dır LoL'dür legendir falan işlemciden besleniyor ve ben bu oyunlarda bu dandik işlemci ile 90 bazen 80 FPS falan alıyorum şaka gibi, bu ekran kartı ile yüksek ayarlarda RDR 2 oynayabilirken LoL yüksek FPS'lerde LoL oynayamıyorum açıkçası, sizlere sorum:

Bu işlemci mi daha performanslı?
Yoksa bu mu?

Aralarında ufak bir meblağ var evet.

Ve evet eğer var ise farklı önerilerinize açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aralarında çok az bir saat frekansı farkı ama bana sorarsanız aradaki farka yeni soğutu için bütçenizde kullanmanız daha iyi olur malum 5600 ve 5600X voltaj konusunda dengesizliği olan işlemciler.

Eğer ikisi hariç farklı bir işlemci düşünmüyorsanız 5600x tabi ki 300 TL fark çok değil.

Düz 5600 alabilirsin ama işlemci soğutucun yoksa kesinlikle almalısın gerçekten çok ısınan işlemciler çünkü 5600x ile aralarında pek bi performans farkı yok

Aralarında çok az bir saat frekansı farkı ama bana sorarsanız aradaki farka yeni soğutu için bütçenizde kullanmanız daha iyi olur malum 5600 ve 5600X voltaj konusunda dengesizliği olan işlemciler.

Yok soğutu aldım kule tipi fan.

Bu modeli tercih ettim fazlasıyla yeterlidir diye düşünüyorum.

İyidir 300TL sizin için sorun değilse 5600X alabilirsiniz.

Önerileriniz için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…