Süleyman80 Megapat Katılım 13 Kasım 2015 Mesajlar 211 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2022 #11 kaccuka dedi: Diğer çözümleri deneyip eğer olmazsa dediğiniz gibi yapacağım. Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Soğutucuyu söküp tekrardan montajlamanı öneririm temazsızlık olmuş olabilir işlemci ile soğutucu arasında.
kaccuka dedi: Diğer çözümleri deneyip eğer olmazsa dediğiniz gibi yapacağım. Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Soğutucuyu söküp tekrardan montajlamanı öneririm temazsızlık olmuş olabilir işlemci ile soğutucu arasında.
kaccuka Hectopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 59 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2022 #12 Süleyman80 dedi: Soğutucuyu söküp tekrardan montajlamanı öneririm temazsızlık olmuş olabilir işlemci ile soğutucu arasında. Genişletmek için tıkla... 2 defa yaptım ayrıntılı baktım olmaması lazım hala çözüm arıyorum Son düzenleme: 17 Eylül 2022
Süleyman80 dedi: Soğutucuyu söküp tekrardan montajlamanı öneririm temazsızlık olmuş olabilir işlemci ile soğutucu arasında. Genişletmek için tıkla... 2 defa yaptım ayrıntılı baktım olmaması lazım hala çözüm arıyorum