R5-5600X RTX 2060 Super sisteme AM4 F/P anakart önerisi

han_yldz

Femtopat
Daha fazla  
Anakart için F/P skalası yapmak zor çünkü anakartların hepsinin performansı aynı. Sizin ihtiyacınız olan portlar göte seçmeniz lazım, 5600X işlemciyi 1500 liralık anakarta taksan da 7000 liralık anakarta taksan da aynı performansı alırsın. Ama birinde PCI Express 4 SSD olur, 15 tane USB portun olur, 2.5G Ethernet olur, Wi-Fi olur. Diğerinde olmaz.
Bu arada Hikvision SSD kullanmanı tavsiye etmem, piyango bileti gibi her an bozulabilir.

Anakart için F/P skalası yapmak zor çünkü anakartların hepsinin performansı aynı. Sizin ihtiyacınız olan portlar göte seçmeniz lazım, 5600X işlemciyi 1500 liralık anakarta taksan da 7000 liralık anakarta taksan da aynı performansı alırsın. Ama birinde PCI Express 4 SSD olur, 15 tane USB portun olur, 2.5G Ethernet olur, Wi-Fi olur. Diğerinde olmaz.
Bu arada Hikvision SSD kullanmanı tavsiye etmem, piyango bileti gibi her an bozulabilir.

Satalar'da önemli dosyalar yok sistem M.2'de kurulu oyunlar vs. hep M.2'de

SATA SSD'lerden kurtulmanızı öneririm. İkisi de oldukça kötü. Onları satıp şu anakarta ikinci bir M.2 alabilirsiniz.

Üzerinde bulunan M.2'yi değiştirip 1TB'lık SSD almayı düşünüyorum satıp üstüne ekleme yapıp. 2. M.2 gerekli mi sizce? M.2 için mi önerdiniz? yoksa bu sisteme mi? bu anakart uzun yıllar yeterli olur mu sistemime? veya upgrade yapma düşüncem olursa götürür mü beni almamı önerdiğiniz bir yer var mı Vatan'dan peşin fiyatına 3 taksit düşünüyorum ben.

Satalar'da önemli dosyalar yok sistem M.2'de kurulu oyunlar vs. hep M.2'de

Üzerinde bulunan M.2'yi değiştirip 1TB'lık SSD almayı düşünüyorum satıp üstüne ekleme yapıp. 2. M.2 gerekli mi sizce? M.2 için mi önerdiniz? Yoksa bu sisteme mi? Bu anakart uzun yıllar yeterli olur mu sistemime? Veya upgrade yapma düşüncem olursa götürür mü beni almamı önerdiğiniz bir yer var mı Vatan'dan peşin fiyatına 3 taksit düşünüyorum ben.

2. yuva olması avantaj tabii ilk defa görüyorum bunu da güzel bir şey mi kötü bir şey mi dezavantajı var mı bilmiyorum.

SATA SSD'lerden kurtulmanızı öneririm. İkisi de oldukça kötü. Onları satıp şu anakarta ikinci bir M.2 alabilirsiniz.

Fiyat araştırması yapıyordum siteler arasında bir şey fark ettim a RGB ve düz M-K arasındaki fark nedir birinde 2 RAM slotu var diğerinde 4 sistemimde 16+16 32 GB RAM olduğu için 4 slot gereksiz görüntü kirliliği kasada yer kaplaması demek değil mi ama fanların RGB ile çalışmasına sağlıyor ise ARGB onu bilemiyorum. ışıklandırma var sistemimde kısmı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı