R5 5600X - RTX 2060S sistemde PUBG kasıyor

Merhaba.
2060 Super ve 5600X işlemcim var PUBG kasmaya başladı.
Hangisini yükseltmem gerekir?

Steam'mi mobil'mi?

Merhaba.
2060 Super ve 5600X işlemcim var PUBG kasmaya başladı.
Hangisini yükseltmem gerekir?

Oyun saçma sapan bir optimizasyona sahip senin işlemcin benim ekran kartım daha yüksek fakat Steam PUBG olsun mobil olsun bende de aynı şekilde çok fazla kasıyor.

Yükseltmem gerekirse kartımı işlemciyi mi değiştirmem lazım.

Steam.

Çok bilmiyorum fakat üst düzey bir şeylere geçmediğin sürece pek düzeleceğini sanmıyorum rezalet ötesi optimizasyonu olan bir oyun PUBG.

PC özelliklerim neredeyse sizinkiyle aynı sadece işlemci 5600. PUBG'yi orta-yüksek ayarlarda 90-100 FPS civarı zor oynuyorum arada bir drop giriyor. Optimizasyon kaynaklı olabilir. Yükseltmeye gerek yok bence oyunun ayarlarını düşüğe çekmeyi deneyin, düşükte oynamak istemiyorsanız ekran kartını yükseltmeyi düşünebilirsiniz.

PC özelliklerim neredeyse sizinkiyle aynı sadece işlemci 5600. PUBG'yi orta-yüksek ayarlarda 90-100 FPS civarı zor oynuyorum arada bir drop giriyor. Optimizasyon kaynaklı olabilir. Yükseltmeye gerek yok bence oyunun ayarlarını düşüğe çekmeyi deneyin, düşükte oynamak istemiyorsanız ekran kartını yükseltmeyi düşünebilirsiniz.
teşekkürler

Katılıyorum fakat pek bir yararı olacağını düşünmüyorum çünkü cidden oyunun "optimizasyonu çöp" durumda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı