R5 5600X RTX 3060 sistem alınır mı?

O dostunuzun bir şey bildiği yokmuş ondan bilgisayar hakkında tavsiye falan almayın. @kino hocam Online olduğunda sizlere yardımcı olur.
Teşekkür ederim ve bu konu acarken başlık böyle yazmamişdim:d oto yazma yüzünden sanirsam neyse yardim etdiyin icin teşekkürler tekrar.

TL olarak mı alacaksınız Azerbaycan manatı olarak mı?
Hocam 4000 manat ile 4000 serisi sistem bile toplanabilir sizin 3060la 5600 ile ne işiniz var.
1. Evet manat olarak alicam PC
2. Bu pc iyi mi?

Dosya Ekleri

• IMG_20230718_142729.jpg
    IMG_20230718_142729.jpg
    104,8 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_20230718_142742.jpg
    IMG_20230718_142742.jpg
    68,2 KB · Görüntüleme: 27
Teşekkür ederim ve bu konu acarken başlık böyle yazmamişdim:d oto yazma yüzünden sanirsam neyse yardim etdeyin icin teşekkürler tekrar.

1. evet manat olarak alacağım PC.
2. bu PC iyi mi?

Sistem gayet güzel. Bu sistemde sanırsam 16 GB RAM var. Bunu 32 GB yaparsanız sizin için çok daha iyi olur. Sizi bayağı götürecek bir sistem. Fiyatı da uygunsa alın bence.

Sistem gayet güzel. Bu sistemde sanırsam 16 GB RAM var. Bunu 32 GB yaparsanız sizin için çok daha iyi olur. Sizi bayağı götürecek bir sistem. Fiyatı da uygunsa alın bence.
Fiyat 4443 ram deyişdiririm ram öneriniz varmı?

Beyler ben kulaklik,klavye,mouse və klavye mouse icin altciq alicam SteelSeries. SteelSeries markasi iyimi? Götürürmü beni?

Sagol aga bide bios hakkinda bilgin varmi varsa yardim ede bilirmisin bu???

Son düzenleme:
Fiyat 4443 ram deyişdiririm ram öneriniz varmı?

Beyler ben kulaklik,klavye,mouse və klavye mouse icin altciq alicam SteelSeries. SteelSeries markasi iyimi? Götürürmü beni?

Sagol aga bide bios hakkinda bilgin varmi varsa yardim ede bilirmisin bu???
Steelseries kaliteli markadır. Sizi uzun süre götürür.

BIOS hakkında az çok bilgim var. Nasıl bir yardıma ihtiyacınız var?

Steelseries kaliteli markadır. Sizi uzun süre götürür.

BIOS hakkında az çok bilgim var. Nasıl bir yardıma ihtiyacınız var?
Cok sagol tavsiye icin

Aga artik gerek kalmadi bir tane arkadaş bana acikladi ve ama pcin ana kart bu ve bu ana kart biosun yeni sürümūnü acarmi?
Ve iyi mi???

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-07-27-14-52-49-191_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2023-07-27-14-52-49-191_com.whatsapp.jpg
    83 KB · Görüntüleme: 27
Cok sağ ol tavsiye icin.

Aga artik gerek kalmadi bir tane arkadaş bana acikladi ve ama pcin anakart bu ve bu anakart BIOS'un yeni sürümūnü açar mı?
Ve iyi mi?

Rica ederim.

MSI'ın kendi sitesinden anakart modelini aratıp güncel BIOS sürümü var mı yok mu diye kontrol edebilirsiniz. Sorunuzun cevabı da eğer sizin anakart modelinizin güncel bir BIOS sürümü var ise onu indirip kurarsanız açar tabii ki. Ve evet iyi anakart.

Rica ederim.

MSI'ın kendi sitesinden anakart modelini aratıp güncel BIOS sürümü var mı yok mu diye kontrol edebilirsiniz. Sorunuzun cevabı da eğer sizin anakart modelinizin güncel bir BIOS sürümü var ise onu indirip kurarsanız açar tabii ki. Ve evet iyi anakart.
Sitesinin link bura atma şansini varmi bulamadimda kusura bakmayin

Technopat Haberler

Geri
Yukarı