R5 5600X - RTX 3080 Ti sistemde RDR2 oynarken sıcaklıklar yüksek

Birkaç derece düşürebilir, kasayı değiştirene kadar iyi olur gibi. 5 tane fan içeri hava üflerken 1 tanesi tek başına sıcak havayı atmakta zorlanır.

O halde şu alttaki iki fanı yukarı koyayım onlar dışarı atsınlar. Belki bir işe yarar çünkü sanmıyorum aşağıdan havayı net bir şekilde alacaklarını.

En azından camı değil de sağ taraftaki metal ya da plastik kısmı plastikse zaten çok sıkıntı...
Orayı açarak kullanırsanız bir nebze de olsa delikler sıcaklığın dışarı sızmasında etki edecektir ancak dikkatli kullanmakta fayda var.
Sonuçta SSD HDD PSU vesaire arka taraftan görünecektir su falan dökülse çok sıkıntılı.
Evet hocam o çok ince işe ona bulaşmak istemem.

İşlemci frekansı düşürülmeden hafif UV yapılabilir stabil bir değer bulduğunuzda sürekli o şekilde kullanabilirsiniz. Bileşenlerde sorun olduğunu sanmıyorum dediğim gibi tamamen kasadan kaynaklı gözüküyor.

Hocam GTA 5 gibi oyunlarda sıcaklık 60 dereceyi geçmiyor en yüksek ayarlarda. Başka örnek vermek gerekirse Back 4 Blood oynuyorum 65 derece civarında oluyor ikisi de. RDR2, FH5 gibi Ultra ya da Extreme ayarlarda bu derecelere kadar çıkma durumu oluyor.

Ekran kartını ikinci el aldıysanız termal pedleri bitmek üzere olabilir. GameRock serin çalışan bir seri o yüzden biraz fazla gibi.

Hocam benim ekran kartımın termal pedleri kaç mm olduğunu nasıl öğrenebilirim?
Bir de şunu önerdiklerini gördüm.

Son düzenleme:
Ice Dragon markasını duymuştum mining yaptığım dönemde. Bu attığınız modeli bilmiyorum.
d8zl83kr2bf71.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı